Songulkls27 Deletedmom138 ahh hamile olmadan önce haftada en az iki kere yaptığım içecek 😍 ama şimdi malesef bulantı dan yapamıyorum. Hamile değilken daha sağlıklı besleniyorum bebemin şansına 😁
Zeyzeyka Deletedmom138 bide kusmama tarifi gelse bulantıyı bir anda kesecek tarif 😢 normalde zaten organik besleniyodum her şeyde meyve sebze yoğurt yumurta, ama maalesef yiyemiyorum ki bi şey bezdum
Yakamoz__gul Deletedmom138 ben 15+4 teyim bikac gundur bebek geceleri sürekli kipirdiyor sabah uyandırıyor. Bide böyle birşey içsem içimde tırmanışa gecer herhalde 😂 çok lezzetli bir tarif ama
Laloba Deletedmom138 ayyy yoğurdu bol koyup dondurma da yapabiliriz bak canım istedi hafif meyve parçaları içinde 😍😍
Songulkls27 1Anne_ ayyy 😳😥 bende 5 kilo doğmuşum hemşireler o zamanlar bir kızın oldu ama 9 erkeğe bedel demişler 🤣🤣. Benim bebişim sağlıkla 3.500 olsun bana yeter 😌
Deletedmom138 Songulkls27 ayy bulantılarrr anılarımm gözümde canlanıyor haha bulantı hapı kullanıyor musunuz 😄
Songulkls27 Deletedmom138 evet prilam kullanıyorum da öyle aman aman kesmiyor idare ediyor işte sadece 😏