5 aydır buradayım sürekli bebeğe kilo aldırmak isteyen anneler görüyorum öncelikle bebeğin kilosu çok olunca gelişimi süper olmuyor gdolu katkı maddeli ürünlerle kilo aldırmaya çalışıyorsanız hata ediyorsunuz özellikle nesquik ile çocuğu şekere boğuyorsunuz, üşenmeyin hazır gıda tüketmeyin, ben evde yaptığım kızartmaların yağını bile organik kullanmaya çalışıyorum yoğurdunu kefirini mayalıyorum sizde yapabilirsiniz zaten karantinadan çoğunuz evde sürekli canımız sıkılacağına oyalanmış oluruz 😄
Ben resimdeki Milkshake makinesini kullanıyorum ama sizde yoksa rondoda olur; bulduğumuz her meyveden az az içine atıyoruz ben en çok muz çilek nar elma portakal mandalina avokado ananas mango kullanıyorum. Bol bol Ceviz, badem, kayısı kurusu, incir kurusu, kuru üzüm, hurmada atıyorum ama ısrarla kuru hurma yerse doğum yapacağını sanan anneler kullanmasın sonra vay efendim sen dedin diye yedik karnım ağrıyor falan olmasın 😂 eğer varsa organik bal kullanın ben balı tekirdağdan alıyordum ama korona yüzünden market balına kaldım şuan, bal yoksa pekmezde olur bulduğunuz sağlıklı herşeyi içine atın, yoğurt koyarsanız smoothie süt koyarsanız milkshake oluyor size kalmış afiyet olsun haftada iki gün tüketiyorum bu arada diğer günler mutlaka uyumadan muzlu ballı süt içiyorum ve ceviz badem yiyorum 🤗
https://imgyukle.com/i/J6H3fH