Allah yardımcın olsun canım. Demekki herkesin bi sınavı var bizimkilerde eşlerimiz... Bende 2 yıllık evliyim, 30 yıllık kadınların cekmediği kadar cektirdi bana ki bunu kendi ağzıyla söyler kendisi... Çok sıkıntılar yaşadım çoğunu aştım ama ilgisizliği hiç bir zaman aşamıycam bundan artık bikaç gundue tamamen emin oldum. Bende daha yeni hamileyim. Eşim bebeğin şansına deyip eski dükkanını bırakıp yeni bi dükkan açmaya yeltendi. Bende ses çıkarmadım ama biliyordum beni çok ihmal edeceğini. Zaten ihmal ediyor daha ne kadar edebilir ki diye düşündüm. Benim hamileliğim çok ağır geciyo mutfağa falan uğrayamıyorum bile. Eşimde dükkan taşıdığı için eve bi müddet gec gelmek zorunda. Neyse o geliyordu, akşama kadar yemek yememiş olan ben, ona yemek hazırlamaya çalış vs. Zaten yapamıyordum sonuçta o hazırlıyordu yıne... Neyse beni annemlere getirdi ben de istedim biraz toparlanayım diye 5 gun oldu, işinden gucunden kafasını kaldırıp adam gibi ne arıyor ne soruyor beni... Bende dayanamıyorum birsürü mesaj atıyorum her zaman ki gibi beni yalnız bıraktın diye... İşte böyle canlar. Allah içimi ve kalbimi biliyor. Ben daha yeni evliyken bile düzelir umudu ile, sırf beni bırakmak istemediği için hep adım attım.Ama karşımda ne yaparsam yapayım bi duvar var. Hamileyim ve eşimin beni bu gunlerimde bu kadar yalnız bırakmasını unutmam unutmuycam... ALLAH çok büyük ama... Eminim çok pişman olacaklar bu yaptıklarına