Burcu3509 Kızlar 8 NİSAN şokta bebek ürünleri geliyormuş. Nuk emzik biberon duru granül deterjan vs. Bende çamaşır deterjanı alayım diyorum. Kullananlar memnun musunuz?
Fts2020 Burcu3509 broşürü atabilirmisiniz ben a101den aldım duru granülü ama daha kullanmadım bu ay yıkıyacagım kıyafetleri
Askresi Burcu3509 bende dalanın granür sabununu aldım bebeğimin kıyafetleri ni yıkadım mis gibi kokuyor tabi leke cıkarır mı bilmiyorum kızlar
Fts2020 Burcu3509 duru granül sabun a101 de 10 tl üzerine indirimli ordan alın bence ben 5 tane aldım şokta pahalıymış
hunilimom Askresi lekeler icin beyaz sabun al kalıp ben 9aydir öyle yapıyorum kakasini çıkartmıyor çok yüksekte yıkaman lazım oda çektiriyor çamaşırı
MelikeAkin Burcu3509 canim nuk biberon varsa kesin almalisin gercekten cok kullanisli ve emziklern biberonlarin icinde en iyilerinden diyeblrdm nettende nuk markasini arastir hatta anne gogsu kadar yumusak ve bebekler cok rahat agzina alabiliyorlar anne gogsu gbi hissettirdigi icin
MelikeAkin Burcu3509 deterjan da skn oyle duru fln alma bebekler icin unibaby deterjan ve sampuanini pisik kremini hepsini unibaby alablrsin organik ve guzel