Mervelifsu Cansu_eraslan yengemin doğumu o şekilde olmuştu hala bel ve baş ağrısı 🤕 olduğunu söylüyor
Metemelek Cansu_eraslan yaaa öyle bişey mi varmış. 15 gün oldu normal doğum epiduralle doğum yaptım çok şükür hiç öyle şikayetlerim olmadı ama sezaryan sonrasını bilemiyorum 🤷
abilgili Cansu_eraslan epidural normal doğum yaptım, hiçbir sıkıntı olmadı. Normal doğumu çok kolaylaştırıyor.
Mervelifsu Metemelek kişiden kişiye değişir belki bilemiyorum ben bizzat şahit oluyoruz olduğum etkilerini yazdım :)hayırlı olsun evladınız geçmiş olsun
Cansu_eraslan Metemelek soylentiler dolasiyor bilenler vardir diye sorayim dedim 😁 hatta normal daha saglikliymis diye istemiyodum
Mervelifsu Cansu_eraslan ben istememiştim normal istemiştim bence doktor uygun görürse uygulamalı kişinin inisiyatifine bırakılmamalı.
Bekeb epidural anesteziyi iyi diye duymadım ben ama bebeği olumsuz etkileyebiliyormus sen ağrı çekmediğin için ıkınma isteği olmuyormuş ve doğum süresi uzayıp bebeği olumsuz etkileyebiliyormuş 🤷♀️
Metemelek Bekeb ne münasebet 10 dakikada 4 ikinmayla doğurdum 😋🧿 o tamamen acilmaniz ve ebenizle alakalı.. bebek baskı yapıyor zaten ister istemez ikiniyorsunuz.
Snmdnz Cansu_eraslan 4 sene once oglumu epidural sezeryanla dogurdum dogumdan sonra bas agrim vs olmadi canm simdi kizima hamileyim 1 ay sonra onuda epiduralle dogurcam insaallah
Cansu_eraslan Snmdnz hayirlisi artik dayanamiycak gibi olursam dusunurum belki vakit yaklasti son 10 gun olunca korkuda basladi 😁
Hatice9287 Cansu_eraslan normal doğumumu çok kolaylaştırdı. 1 sene oldu. Ama kendimi çok yorduğum zamanlar bel ağrım oluyor.