Lulu Kızlar 24 haftalık hamileyim gerek işyerinde gerekse başka şeylere çok sinirleniyorum ve böyle olunca kızım o gün az oynuyor etkilendiğini düşünüyorum ama işte elinde olmuyor insanın o an. Sizler ne yapıyorsunuz böyle durumlarda
deryaersin Lulu ben derin derin nefes alıp bebeğimle konuşuyorum onunla konuşmak iyi geliyo onu düşünüyorum sakinleşiyorum
Emelimsi Lulu malesef bende öyleyim🙁 zaten normalde de stresli bi tiptim şimdide engel olamıyorum. Hem işte hem çevremde takacak şeyler illaki buluyorum 🙁(
Lulu Emelimsi evet aynı bende öyleyim ağlıyorum sinirlendikçe ve etrafımda beni anlayan biri yoksa daha da öfkeleniyorum
Lulu Lonelinesss sanmıyorum kötü bişi olacağını korkma lütfen ama kanama fazlalaşırsa doktorunu ara hatta git gör rahatla şimdi sen iyi mi kötü mü diye düşünüp daha çok stres olursun çünkü
Lonelinesss Lulu Of artık kendimden nefret ediyorum stres zarar veriyor en çok bebeğim için üzülüyorum stres yaptığım konu da dedesi geldi oğlumu götürmüş onların evine üzüldüm bende neden götürdü diye stres yaptım sinirlendim
Cekun Bende aşırı derecede stres var cok sinirleniyorum her şeye herkes de beni deli etmeye yemin etmiş sanki ustume ustume geliyolar inadına inadına