Saglikanne Neslihancebi öyle düşünmeyin bir sole bir durum var kilosu az insanlar daha çok kilo alıyor ben ilk gebelikte 45 kilo ile hamile kalmıştım 70kilo olarak doğurmuştur şimdi ikinci bebisine hamileyim 48kilo ile kaldım hamile bakalım ne olacak çok takmayın nasılsa veriliyor kilolar bebişim peşinde koşarken bu arada ilk kızım 2yasina girecek dusunun
Nurcan210220 15 gündür evde kal olayından dolayı hareketsiz kaldım. 6+1 deyim. 2 kilo almışım. Şu anda 63 kilom. Kendime hedef belirledim. 70 kilo ile Doğuma girmek istiyorum. Karbonhidratı azalttım.
MelikeAkin Nurcan210220 valla 5 haftaliksaniz 2 ay bile olmadna 2 kilo aldiysaniz cok zor bide kiminin vucudu almaya meyilli kiminin degil cunku asil 20 25.haftadan sonra aliyorsuz kilo bolbol onunuzde cok uzun zaman var ve 70i coktan gecersiniz
saadetyamac Nurcan210220 bende ikinci ayımda 3 kilo aldım doktor dikkat etmelisin dedi çünkü 70 ile hamile kalmıştım ve doğuma sadece 9 kilo alarak girdim yediklerime hep dikkat ettim sağlıksız beslenmedim doğum yapalı 16 gün oldu ve doğum kilomu tamamen verdim toplamda 13 kilom gitti suan 65.8 e düştüm inanırsan yaparsın ki sezaryen oldum ben sezaryen sonrası kilo zor verilir derler
Askgebesi Gnsssss canım bende aynı senin gibiyim 20. hafta 7 kilo. Sence nasıl bana çok geliyo ya bilmiyorum psikolojim bozuldu 🙈😂
SeHer1909 Askgebesi bende 22de 8 oldum kuzum biraz stres yapıyorum ama napayım evdeyiz hareket kısıtlı
Nurcan210220 Normal aslında ama benim ilk doğumum olacağı için ben değil bebeğim kilo alsın düşüncesindeyim. Şimdiden dikkat edelim ki gebelik şekeri tansiyon gibi sağlık sorunlarımız olmasın.
SeHer1909 _sabihanur_ yorumlar şahane ama bende 22 deyim 8 aldm boydan fark edilmese de tartı farkettiriyor
Lavinn 36 hafta 26 kilo 🙈 hamilelik öncesi zayıflığım avantajım oldu birde boyum 😃 hiç göstermiyorum 😍
Eliffzngn Ben 35. Haftama giriyorum yarın 12 kilo aldım ama son üç haftadır hiç kilo almadım hep bebek almış ikinci trimesterde birden almıştım sonra ilaçları kullanmayı bıraktım kilo alışım da durdu
hzl412020 Eliffzngn Eliffzngn bebek alınca siz kilo almış olmuyomusunuz? ben de 48 kiloyla hamile kaldım. 14. hafta hala 48 kiloyum. ama bebek iri. bana diyorlar ki yediklerin bebeğe gidiyor. e o da benim içimde sonucta. aradaki mantıgı anlayamadım
Cananoguz Nino ı maalesef benim şöyle bir durumum oldu İstanbuldan Konyaya taşındık 3 hafta önce ve bu durumlardan ötürü doktora gidemiyorum kime danışabilirim vitamin için bilmiyorum. İlk hamileliğim hiç tecrübem yok