byza12 Mhrbnylcn yok canım daha kullanmıyorum yarın randevum var söylicem doktora ama vereceği ilaç nekadar iyi gelir bilmiyorum
Mhrbnylcn byza12 bana ilk önce zofer verdi o cok ise yaramadi sonra baska sordum dramamine diye bi ilac verdi.oda gecirmio ama uyku yapio aninda uyuyuncada bisey hissetmysn o yuzden onu sevdim
esssraaaa Ruhsuz bende aynı şekilde 34 hafta nin içindeyim dogumdan önceki kilodayim. ilk zamanlar bulantı sonrasında diyet yapınca ben zayıfladım. kızım kiloları aldı 👍
Ruhsuz esssraaaa sana da inanmayanlar var mı bana kimse inanmıyor yalan söylüyorum sanıyorlar niye buna gerek duyacağım onu da bilmiyorum da
Cananoguz Nino ı maalesef benim şöyle bir durumum oldu İstanbuldan Konyaya taşındık 3 hafta önce ve bu durumlardan ötürü doktora gidemiyorum kime danışabilirim vitamin için bilmiyorum. İlk hamileliğim hiç tecrübem yok
Nino Cananoguz sağlık ocağına bildirmn gerekiyor cnm en kötü ordaki hekim takip etsn bir müddet ama bnce bir doktora gitsen iyi olur çünkü konya virüs kapsamında tehlikeli olan illerin başında sokağa çıkma yasağı gelirse senn için daha kötü .imkan varsa özel bir mauynehaneye git daha temiz olur bi baksın vitamin versin tamam işte sınra zaten bi daha bir ay snra gitcen
bsnyz ben 61 kilo hamile kaldim su an 8. haftayim 2 kilo almisim ama karntinadan dolayi tum hamisler hareketsiz kaldik, daha dikkat etmek lazim.
drkgrss HappyMom 21 haftalığım 10 kilo aldım ama ilk zamanlar Millet verirken ben çok aldım duruldum😢 Doktor ilk hamilelikte normal dedi sizce?
Gull77 21 ci hafta 2 kg aldım sadece kızlar benm gibi kilo alamayan varmı :( birde kusmalarm devam ediyo iştahım hiç yok
720berra- Gull77 bence çok normal benim iştahım var ama 2 kilo aldım 22. Haftam sağlıklı şeyler yiyorum karbonhidrat pek tüketmiyorum
Fatma5838 58 kiloyla hamile kaldım bi anda kilo verdim 55 kiloyum şuan 29+2 bi tek benmiyim kilo veren
tubae HappyMom valla 57 ile hamile kaldım 24 üncü haftamdayım şu an 65 im bence 8 kilo fazla umarım son üç ay en azından koruyabilirim
esssraaaa Ruhsuz yani bazen oluyor ama gördüklerinde hak veriyorlar tanıyanlar. herkes kilo alacak diye bisey yok evet bebek kilo alıyor ağırlık zaten artıyor ama biz kilo verdiğimiz için doğum öncesinden farklı çıkmıyor. bu durumdan en çok da doktorum memnun
Ruhsuz Fatmanurbirel siz de aynı düşünüyorsunuz ya neden yalan söyleyelim ki benim de aklım almadı ama hiç almadım