mervik21 Ebrar_21 bağlar hastanesine gidiyorum selami erdem e muayene ücreti 45 lira normal doğum sabah 300 akşam yatış olduğu için 450 tl
Zehra3443 Doktordan doktora degişiyo kuzum mahmut hocaya gittim geçende 135 tl onun ki sezen hoca var kadın o da 86 ydı tabi memur eşi indirimi aldıgımız fiyat bunlar 10 günlükte ücretsiz muayne olabiliyon fişten snra
Kuzucugunannesi mervik21 bu yılbaşından sonra ki fiyat mi bende selami hocaya gidiyorum 250 ve 500 denildi normal dogum en son
mervik21 Kuzucugunannesi suanki fiyat daha bu akşam hastaneye gittim yatışın yapılırsa fiyatlar böyle bilgin olsun dediler
Kuzucugunannesi mervik21 selami hoca orda miydi cunku izindeydi bana 7 sinde gel dedi hastane temizdi demi muayene mi oldn yoksa dogum mu olcak
mervik21 Kuzucugunannesi banada 7sinde gel dedi başlamış bi kaç gündür doğum için gittim suni şancı verecekti kabul etmedim eve geldim artarsa şancı gece gel dedi ama bi artma yok sadece belim ağrıyor çok fena bacaklarım sızlıyor sancıya düze siz ama var sen kaç haftaliksin
Kuzucugunannesi mervik21 ben 39 oldum bn cok idrar çıkıyorum son zamnda birde 3 gun once sümüksü parca şeklinde sari leke geldi bide arada agrilar oluyor peki refakci falan sordun mu canm benim
mervik21 Kuzucugunannesi 1 kişi alınıyormuş refakatcininde kimliğini istediler şimdilik bekliyorum bende yarın eşimle gidicez olmazsa suni şancı taktircaz artık şehir dışına çıkışlarda yasak benim evim çınarda eşim zor geldi bu gece
Kuzucugunannesi mervik21 ne yapacaksn canm mecbur yani çünkü durum vahim soylemen iyi oldu tsk eddrim bnde annmin kimligini falan yanina alirim
mervik21 Kuzucugunannesi canım annenin yaşi büyükse ve hastaligi varsa riske atma genç biriyle git benim eşim gelecek
mervik21 Kuzucugunannesi benimkide daha genç aslında ama yinede ilk doğumda annem yanımdaydı bunda eşim gelsin istedim bi görsün bakalim nasıl doguruluyor belki biraz anlar beni 😀😀