Yasmnguull Kızlar bazen sağ bazen de solda oluyor neden acaba ? Ama eminim hamilelikten önce olmuyordu. 🤔🤔🤔🤔
Busegulce Yasmnguull bebek hareketi için biraz erken ama büyüklerimiz o haftalarda seğirir karın erkek çocuk olunca derler bilemiyorum 🥰🤗
Bogurtlen Yasmnguull bende 14 haftalığım bebek hareketi olabilir mi bu hissettiğimiz bilmiyorum ama ☺️
Selcanasel11 Bogurtlen ben ilk kizimi 15 de seyirmelerle hissetmeye başlamıştım şimdi 25 haftalık erkek bebeğe hamileyim 13 de başladım hissetmeye
Selcanasel11 Seyirmeleri baslamisdir büyük bı ihtimalle haftası büyük olsaydı hıçkırık dicektim ama küçükmüş daha hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
Selcanasel11 Yasmnguull bence belli olmaz pek o ben de erkek bebeğe hamileyim sağ tarafıma çok nadir tekme atar hep solumda dir hareketler
Kardelenyigit Benimde 12. Haftamda olmuştu o seğirme sonra 13-14.haftalarda oldu ve 15.haftamda kızımın hareketlerini net ayırt edebiliyordum 🥰
Kardelenyigit Yasmnguull sağ tarafımda oluyordu ve bildim bilelide kızım hepp sağda 🥰şuan 31 hafta içindeyim ve sağ karın tarafım daha şiş ☺️Erken deselerde ben bebişiniz diyorum o hareketlere