Eliff-61 Minikmucizemizz sadece beyaz akıntı çok az başka belirtim olmadı sabah çok az belim ağrıdı geçti
Hayal11 NurEto hayalim13 Ayca0707 Merhaba kızlar famera kullanmıştım. 21 marta 3 tane yumurtam 20mm olmuş doktor çatlatma iğnesi ovitrelle yaptı 36 saat içinde çatlar ilişki dedi şimdi vurulduğum günden sayıyorum 15.gün ama çatlaması 36 saat sürüyorsa 13. Gün bugün iğne olalı bugün test yaptım bana göre bulanık eşime göre çizgi var bakarmısınız sizce nasıl ??? Birde adetime 6 gün var daha erken mi sizce ??? Aslında çatlatmadan sonra 14. Günde çıkar diyorlar ama adetime de 6 gün var [url=https://hizliresim.com/uruPik][img]https://i.hizliresim.com/uruPik.jpg[/img][/url]
Gedonas17 NurEto belirtilerim yoktu iştah artışo sadece geçince test yaptım hemde erken gebelik testi çıkmadı 3 gün sonra yaptım tekrar çıkmadı diye attım 8 saat sonra baktım çizgi belirmiş kendi çizgisidir diye önemsemedim sonra eşim test aldı sabah ilk idrarla yaptım 2. Çizgi çıktı. Çarşmba kan vericem perşembe de dra gidicem bakalm
Minikmucizemizz Eliff-61 gecti iiki tane test yaptim boyle cikti dahada belirginlesti kan verdik geldik 2 saat so ra cikicakk
simplezeynep Benim son regl tarihim 1 marttı, bugün test yaptım öğleden sonra negatif çıktı, sürekli beyaz akıntı görüyorum ve ara ara şiddetli olmamakla birlikte kasık ağrısı çekiyorum. Hastaneye gitmeye de çekiniyorum sizce hamilemiyimdir 🤔
Didemmmmm Minikmucizemizz canım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin💕 adetin geçmişmiydi.
Eliff-61 Minikmucizemizz canım gözün aydın olsun inşAllah hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alalımm benimki de 32 idi
Minikmucizemizz Cemile-umut-26 inan bilmiyorum ben özel bi polikinikte verdim kan kac haftalik bilmiyorum
Minikmucizemizz Eliff-61 sagol kuzum kaç haftalikti seninki ben bilmiyorum kadin doguma gitmedim henuz
Eliff-61 Minikmucizemizz ben gittim ama bana hiç bakmadı Pazar günüydü nöbetçi doktordu zaten öğrenmek için gitmiştim bana şu kadar hafta falan demedi kana göre 2 haftalık gözüküyor ben yumurtlama takibi yapmıştım
Ta-28 Kizlar merhaba benm adetim hiç gecikmezdi bu ay geçti ve geçen perşembe kahverengi leke geldi evde test yaptim çok silik çıktı bugün kan verdim kanda çıkmadı geç döllenme olabilirmi