Eliffzngn Kızlar bebişler kaç kilo? Biz 34+5 iz bebişin kilosu 2900 çıktı ve doktorumuz çok fazla olduğunu gizli şeker olabileceğini söyledi nst de az bi sancım da çıktı iki hafta önden de gidiyormuşuz baya korkuttu beni yaaa
Merveerttrkkk Eliffzngn aman doktora bakmayın 200 300 gram yanılma payı oluyo kafanıza takmayın benım ılk kızım 3 hafta önden gıdıyodu kılolu bı bebekti ama şekerım yoktu kendı beslenmiş sıkıntı yapmayın
kitapkurdu Eliffzngn 32de 2350di Pazartesi kontrolümüz var. 34+5oluyor bizim de o gün. Bakalım nasıl çıkacak. 31de 2200du haftada 150 gram alıyor benim sıpa da ama doktorum o kadar korkulacak bişey söylemedi. Sadece doğum şeklinde değişiklik olabilir dedi. Yani normal doğum zor okurmuş
Eliffzngn Mekamu @Asel21 yaptırmadım ama kan sonuçlarına göre tehlikeli bişey görmüyorum demişti doktor sonradan da gerek duymadım
_zehra_ Eliffzngn bizim biraz geriligimiz var 2 hafta kadar. 31 de 1500 du. 35.haftada yine gidicem 2000 olduysa şukredicem🙄
Eliffzngn _zehra_ canım bol bol inek sütü iç benim tek beslendiğim şey o ve sanırım o yüzden bu kadar ilerledi
_zehra_ Eliffzngn içiyorum canım. Hiç içime sinmedigi halde nesquikle içiyorum 🙁 sağlıklı değil biliyorum ama vicdanım da rahat etmiyo herkez onu öneriyi çünkü. Başıma gelene kadar kızıyordum içenlere ama bende başladım
Busraartar Eliffzngn aynı zamanda bende doktora gittim benimde 2900 çıktı doktor sağlıklı dedi korkma
Eliffzngn Busraartar bizimki beni boşuna korkuttu desene 😏 iyi ki yazmışım buraya da içim rahatladı valla