Gsueksbue Kızlar az önce iki sefer karnimdan ses geldi biri parmak şıklatir gibi 5 dk arayla ikinci geldi busederki el çırpar gibi korktum sizce ne olabilir eşim bile o ses neydi dedi başına böyle bisey gelen varmi
Mekamu Gsueksbue ben de birkaç defa duydum, hatta bu sabah da. Bebeğin eklemlerinden gelen ses olabilirmiş ama net birşey yok bununla ilgili.
Munisee Gsueksbue ben 37 haftalikken dogurdum dogumum karnimdan gelen cıt sesinin ardindan suyumun gelmesyle baslamisti korkutmak degil amacim ama sennki de oyle olabilir tedbirli ol
Munisee Gsueksbue korkma sakin ol canim ben sezeryan olucaktm 1 hafta sonra ya gun almistik ama çıt sesi sanci su gelmesi hepai 1 saat icinde oldu o ani unutamiyorm sen cok dikkatli ol belki oylesine biseydir sizin ilginizi cekmistir sakin ol kendini gozlemle hayirlisi olsun hakkinda
Gsueksbue Mekamu bunuda duymuştum bi ara eşinde şimdi diyor bileğini falanmı kırdı yoksa çocuk dedi iyice panik oldum rabbim korusun
Mekamu Gsueksbue yok canım suyun içinde nasıl kırsın kemiğini. Nasıl biz hareket ederken de kemikten çıt ses geliyor, öyle düşün bence. İnternette Kağan kocatepe nin videosunu izleyebilirsiniz.