beyza-guven Mehtpsahn_53300 biz altli üstlu oturuyoruz hakkını odeyemem kadın hem çalışıyo hem işten geldikten sonra yemeğimizi yapiyo. soframıxi kuruyo evin işini yapiyo yani Allah bin kere razı olsun ondan
MomC6 1prenses1prensim nst de sancınız çıktı mı 😔 kendinizi yormayın bol bol dinlenin yemenize de çok daha özen gösterin allahım esirgesin olası Bi erken doğumda ne kadar kilo aldılar o kadar kar. Rabbim zamanında hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Herşey olması gerektiği gibi olsun inşallahhhh
1prenses1prensim MomC6 aminn cok tesekkur ederim evet ilk nst de sanci cikti serum verdiler sonra dustu cok sukur cok erken suan 30haftalik henuz 1715 kg su da
Denfeh Eylulmother bende 32haftadayım benimde rahim ağzım kısalmış doktor iki haftaya kadar sadece dinlenmem gerektiğini söyledi size öyle dedimi acaba bide kaç cm kısa sizin
mavikelebek_ Benimde erken doğum riskim var 13. Haftamda serklaj oldum şuan 26 haftalık hamileyim geçen hafta uzunluk 31 mm di doktor hiç kalkmicaksın dedi inşallh zamanında doğum yaparız
MomC6 1prenses1prensim böyle olup son haftaya kadar gelen hatta şimdide doğmak bilmiyor diyeni çok okudum içiniz rahat olsun sağlıkla kavuştuğumuzda hepsi güzel anı olarak kalsın inşallah 💕🙏
1prenses1prensim MomC6 sağlıkla gelsin bebislerimiz insallah benim.gebelik sekerim var ondan dolayi da biraz sikinti olabilir
Cagla5335 Kızlar hiç korkmayın benim 13.haftada 24 mm di dikiş atıldı 35+1de doğum başladı dikişi doktor aldı şu an 36+4üm rahim boyu 8mm açıklık 1 cm ama doğmuyor benim kız 😊 hepsinin günü saati var Allahın dediği oluyor 😇
Cansu_okan ebrucetin 20 haftalıkta başladı erken doğum sancıları 31+4 haftadayız sancılar hala var açılmam yok şükür 🙏
Momlife1 ebrucetin 10 haftada kanamam oldu 30larda sancım oldu hep riskim vardı 40+3 te doğru kızım 🙏
Yasemincicek Bende 32+2 yım kasilmam çok ağrım çok ve rahim agzim kısalmış 20 milim di en son 1 hafta önce banada doktor 2 hafta daha dayansa iyi olurdedi bende çok kokeuyorum erken doğarsa yaşarmı kilosu 1900