Tanereyluldeniz Beyzaercan 39+2. Karnım iki gündür aşağı düştü farkettim. Ufak tefek sancılar giriyo ama onun dışında bişey yok bakalım bekliyoruz
Fatra Çarşamba günü hastaneye gidecem 40 haftalık olacaz hiç bilmiyorum neler olacak agrım da Yok sezeryan istiyorum ama yapacaklar mı bilmiyorum 🤷♀️ 🙈
Beyzaercan Fatra yaparlar canım istersen bana 38 istersen alalım dedi ben beklemek istediğimi söyledim
Beyzaercan Tanereyluldeniz benimde hep düşüktü ya karnım daha yeni düşmedi yatmak çok zorlaştı benim için ya 😔
Nltka 39+4 benim bugün kontrolüm vardı 3341 kilo . Çok kilolu bir bebek değil ama sorun yok dedi doktorum . Açıklığım varmış 1 cm . Bebek başında aşağıdaymış çatımda müsaitmiş bakalım doktor pazartesiye tekrar gel dedi
kbracbc Beyzaercan erkek 🙄 ama doktor doğumu 5 nisanı bulmaz demişti nst de sancı çıktı 1 cm açıklık vardı geçen hafta
Fatra Beyzaercan Devlet hastanesine gidiyorum ama özel hastane olsa alırlar belki çevremdekiler öyle dedi.İkinci hamileliğim ilk oğlumda 41 haftalık iki gün suni sancı verildi yemek ve su yoktu ve sigil vardı rahmimde o yüzden çok zorlandım inşallah yapar sezeryan.