umay60 Ben elendim arkadaşlar. İnşallah sizlerin olur. 6 gün vardı adetime yaptım bugün. Maalesef. Eczacının dediğine göre 15 gün öncesini gösteriyormuş.
Deletedmom316 umay60 ya 15 gun once zaten yumurtlama olmuyormu adetden tahmini nasil gostere bilir hem bence adetinizi bekleyin ben adete 4 gun kala yapmistim negativ adet gunu gece yaptim pozitiv hqmileydim yani umudunuzu yitirmeyin lutfen
umay60 Deletedmom316 benim şöyle bir durumun var ben yumurtlama günüme 1 hafta kala ilişkiye girdim. 22 sinde doğurgan dönem orta diyo yumurtlamam 26 sı o yüzden pek umudum yok
umay60 Busradonmezus bak şimdi gene umutlandım 😂😂😂 yumurtlamama 1 hafta kala ilişki yaşadım planlı değildi pembe ve kahverengi akıntılarım oldu. Dedim acaba Mı? Ondan umudum vardı. Bilinçli değildi gerçi hamile kalmak istemem
Deletedmom316 umay60 canim ben uygulamadakilere guvenmiyorum cunki herkezden ayni gun yumurtlama olmaz onlar asagi yukari hesapliyor en guzeli ovulasyon testi imakaniniz varsa onsan alin
Mentuglale umay60 benim de adetimden bir hafta önce pembe kan geldi bi kaç damla hastaneye gttim kanda çıkmadı Meğer yerleşme kanıymış ümidini kaybetme ☺️
M_agayeva umay60 canim 6 gün öncə olan gebelik testini yapmis və tek çizgi görən insan olarak soyliyorum həmən umudunu yitirme men test yapib neqativ gördüm bir kac gün daha gecdi normal test yapdim və çift çizgiyi gördüm şimdi 32 haftalik olduk biler sadəcə allaha dua ət insallah tez zamanda alirsin mucizeni sende
umay60 M_agayeva Allah bağışlasın. Sağlıkla kucağına Alman dileğiyle. O zaman ben şimdi adet günümü bekliyim. Adet olacak gibi hissediyorum. Göğüslerim şiş ve sızılı normalde de bu kadar erkenden şişmezdi ama bakalım
Bcsahat umay60 canım benim de aynen böyle nagatifti erken gebelik testim, reglim 3 gün geciktikten sonra normal test yaptım pozitifti. Eğer doğru günde denediyseniz regl dönemini bekle, istediğin gibi olur inşallah ❤️
Mentuglale umay60 hayır canım ya öyle bişey yok benim 5 gün önce kanda bile çıkmadı adet günüm görmedim suan 31 haftalıgım 😘
Ebrusrtkpyln umay60 sakın öyle düşünme adetime 5 gün kala test yaptım negatif çıktı tamam hamile değilim dedim ilaç içecektim annem nolur nolmax diye engel oldu adet günümde olmadım test yaptım akşamına ikinci çizgi silik çıktı şuan 13+4 günlük hamileyim bence biraz daha bekle
umay60 Ebrusrtkpyln beklicem artık. Allah bağışlasın. Adet olacak gibi hissediyorum gerçi göğüslerim sızılı ve şiş
umay60 Mentuglale benim adetime bi 14-15 gün varken pembe gelmeye başladı aralıklı şekilde 3 gün geldi 2 gün gelmedi sonra kahverengi geldi 3 gün sonra tekrar pembe geldi. Şuan yok. Sizin de böylemiydi
Mentuglale umay60 yok benim bir gün sadece aralıklı şekilde damla damla pembe geldi ama kişiden kişiye değişiyor bazılarının yani çoğu insanın gelmiyor bile adet gününü bekle bakalım umutsuzluğa kapılma ☺️
Deletedmom316 umay60 kendinizi her iki sonuca hazirlayin adet olursam nisan ayina olur diyin kendinizi birakın ve bekleyin bende adetime 4 gun kala sogan kurune başlicaktim iyikide baslamamişim hamileymisim meger icseydim birsey olsaydi kendimi asla affetmezdim
M_agayeva umay60 benimde goğislerim şiş və sizliyordi kasikıarim agriyordi adet agrisi geliyordu karnima ama adet belirtisi yaşayıb hamile olan cok kisi var canim insallah sende hamilesindir sadəcə adət gunune kadar diş aldiğin zaman cokda sicak suyla duş alma ne soguk ne sicaq olsun otaq o iliq suyla diş al sicak suyu tavsiye etmiyorlar