N6gksl Sevtug cnm doğumu konuşmadim her muyane 85tl doğum paketden ucuz geldi on gün içinde varsan bedava tarama testi orda yaptirdim bn
Zlhb Miniminikuss neorama iş merkezinde Aslıhan Yazıcıoğluna gidiyorum çok memnunum araştırmanızı tavsıye ederım
Gunsss Destkar merhaba, evet çok memnunum 😊 ben biraz evhamlı bir gebeyim. Hamileliğin başlarında her hafta kontrole gittim. Sürekli bişey olduğunca mesaj attım aradım. Hep güler yüzüyle cevapladı hala da öyle 😊 bir psikolog gibi ilgileniyor sağolsun😌😌
Destkar Gunsss ne güzel gönlünüze göre bir doktor bulmuş olmanıza sevindim☺️ben de medisis’e gideceğim ama Ulviye Hanım,Mine Hanım ve Sevgi Hanım arasında kararsızım.Diğer iki isim ile ilgili bilginiz var mı acaba?
Miniminikuss Goncaelif kuzum 21.cı haftadayım dogum paketi almadım hala muayene gderım diye. Ondan ozel sigorta yaptırmak zorunda kaldım sagolasın kuzumm
Hatice23E Miniminikuss canım benim vallahi bende hastane aralştırmaktan öldüm bittim fiyatlar uçmuş gitmiş bu paraları nasıl karşılayacağız bilmiyorum en ucuzu a life hastanesi Etimesgutta 4.500₺ doğum paketi doktorda Profmuş akrabalarım oraya gidiyorlar ben 6 ayı bitirdim hala karar verip biyeriye gidemedim bu saatten sonrada paket alacak bişey kalmadı yani gidip bi özelde tek doğum yapacağım bakalım araştırıyorum
Miniminikuss Hatice23E kuzum ıste sende benim gbı yap bnmde 5.5 ay. Bnmde doguma bısey kalmadı diye ıkı can sigorta yaptrdım 4750 5 tkstlı halı. Devlet esınıze vergi olarak paranın bı kısmını geri oduyor. Daha hesaplıya denk geliyor. Bıde bu paket ıcerısınde 8 muayene tahlıl tetkikler nst epıdural dogum sezeryan 2 geceye kadar yatıs sezeryanda dogum sonrası bebek asısı bakımı filan hersey var ıcın. 3 ayın kalmıs ama yıne gideceksin ya kontrollere hıc degılse bu paketle para vermemıs olursun
Miniminikuss Hatice23E bu arada bu demir hayat ıkı can sigortada hem lokman hekime hem a life ye gdebılıyorsun
Hatice23E Miniminikuss bu arada Sincan koru ve Sincan lokman hekim korona virüs hastanesi oldu hastalar orda tedavi görüyorlar bende gidiyordum bıraktım hemen
Hatice23E Miniminikuss lokman hekim Akay diye geçiyor orasıda canım güzel hastane ilk doğumumda gezmiştim o hastaneyi