Greyy90 Jdjvj canım eğer kahverengi lekelenme varsa yerleşme kanamasıdır ama rengi kırmızıysa bir problem var demektir sen doktorunla irtibata geç
Merveclkts Jdjvj valla bende bu sebepten dolayı bir saat önce doktordan geldim bebeğim düşmemiş ama gelişmesi geçen haftaya göre daha küçükmüş. Ya kürtaja alalım ya da iki gün içersinde ağır kanama şeklinde düşük yaparsın dedi. Senin inşallah öyle bir şeyin yoktur
Eda06 Bebeğim ana rahmine yerleşme kanamasıda olabilir tehlikeli bi durumda olabilir bunu en iyi biz değil doktorlar bilir senin yerinde olsam bir dakika durmadan doktora görünürüm kanama ihmal edilecek bi durum değil.
Jdjvj Eda06 oldugum yerde kadın doğum doktoru yok acil var sadece onlarda ultrason dan bakmadıkça anlamazlar ki
polisanne19 Benimde o haftalarda kanamam vardı doktorum yatış yaptırdı iğne ve progestan kullandım çok şükür artık geçti
Merveclkts polisanne19 peki bebeğin gelişmesinde bir sıkntı falan var mıydı. Benim doktor düşük yaparsın dedi
polisanne19 Merveclkts yoktu benim kahveden turuncuya dönmüştü o yüzden yatırdılar ama bebek normaldi iki gün taburcu oldum bir 10 gün sonra kan geldi bu kez doktoru aradım gel dedi yine yattım hastanede ultrasonda kese alanında kanama vardı hastaneden çıkarken geçmişti üç günde bir iğne vuruldum progestan sabah akşam fitil şeklinde kullandım artık kan leke hiç bir şey yok çok şükür