Kurabiye-limon Arkadaslar 28 haftalik gebeyim ankarada renkli ulturasyon cektiren varmi ve fiyat ogrenebilirmiyim. ayrıntıliya girdim ama fotograf gibi olandan istiyorum siyah beyaz degil renkli yardimci olurmusunuz lutfennn 😊
ilkbahar Kurabiye-limon ben 26 haftalığım ankarada değilim ama benim doktorum muayeneye gittiğimde, ben demeden yüzünü göstercek gibi duruyo bi bakalım diyo… Gösterirse yazıcısı var ordan çıkartıp resmini veriyo bize. 🙂 Bi çok ultrasonda var bu özellik. Çok eski değilse…
Tnskmn Kurabiye-limon bunu genelde özelde yapıyorlar belli haftadan sonra bende çok merak ediyorum. Normalde ankarada yaşıyorum ama virustan dolayı ailemin yanına geldim. Burda bekleyim belki gittiğimde bende giderim 😊
Beyzasahin Kurabiye-limon ben dr aylin anıl arslan gidiyorum ve her kontrollde bana bebişin renkli ultrasonunu veriyor. Çok güzel resimler çekiyor bide
MelikeAkin Kurabiye-limon bu senlik deggil her ayrintili us da renkli gosteriyo cihaz cok eski milattan kalma degilse tabiki ama soyle bisey var bebek kendini gostermediyse ne doktor sana renkli foto verebilir nede cihazda duzgun gozukur bebegn pozisyonuna bagli. Defalarca baktirdim ben calistigim hastanede 6 aydan sonra bikere kendini gostermedi hemde hicbisekilde
MelikeAkin Beyzasahin egerki bebeginiz kendini gosteriyorsa yakaliyorlar ama doktorlarimiz o fotograflari rahatca ceekiyorlar yoksa gostermedigi surece hicbisey yapamiyorsun