Hemsire-anne98 Sevgili anneler hergün doğurdun mu? Ne zaman doğuracaksın? Bi sıkıntı mı var neden doğmuyor? Delirmeye 5kala 😂İlk gebeliğim yardım lütfen 🙏🏻
Bbuse Hemsire-anne98 Ay bende varım bu grupta 😂 40+2 olduk iki gündür kontrole gidiyorum. Bugün ilk defa çatı muayenesi oldum nst’ye bağladılar iki defa akşama tekrar gidicem hastaneye 😒
Semahasan Hemsire-anne98 iki adet arası 28 gün var ve döllenme bu günlerden herhangibirinde olmuş olabilir bu durumda adet başlangıcından itibaren hafta sayımı insanları yanıltıyor diye düşünüyorum dr lar neden görmezden geliyor bunu anlamiyorum
Hemsire-anne98 Semahasan görmezden gelmek kolaylarına geliyor çünkü ve ağızlarından çıkan her kelimeyi ne kadar kafamıza takacağımızı düşünmüyorlar 😞
Hemsire-anne98 Ay_se1334 inşallah hayırlısıyla gerek kalmaz suni sancıya hayırlısıyla bi an önce doğurursun ☺️
Hemsire-anne98 Bbuse bi sıkıntınız yokken neden bu kadar çok kontrole çağırıyor ki ben de devlete gidiyorum ama böyle bişi söylemediler 🙄
Bbuse Hemsire-anne98 Sıkıntı felan yokmuş düzensiz sancım olduğu için akşama da çağırmıştı fakat gitmedim virüsten korkuyorum açıkçası
Hemsire-anne98 Bbuse bende aynı durumdayım doktor gel diyor ben de gitmek istiyorum her hangi bir komplikasyon oluşmasından korkuyorum ama eşim çok karşı herhangi bir doğum belirtisi olmadan gitmeyelim diyor