Eylul-Ada2020 Nasıl kızlar ben bu Bebişe ne yesem kilo aldıramıyorum ben aldım hep 🤣 sizce kaç doğar bu minik kızım 🌸🙏🏻
Balance Eylul-Ada2020 ultrason tam dogru sonuc vermiyor ben 35 haftalik erken dogum yaptim once muayene ettiler en fazla 2500 demisti bi saat sonra dogumum oldu 2970 gram dogdu yani belli olmuyo
Syma95 Eylul-Ada2020 benimde 35 haftada 2500du kilosu normal dedi doktor ama ben o kadar yiyorum ki kilo aldıran şeyler daha fazla olması gerekirdi ama bana geliyor kilolar 😃 muz ceviz yoğurt nesquikli süt kaşar maden suyu portakal suyu vs. 😃
Arvenceren Eylul-Ada2020 ultrasonda boy söyliyolarmı bnde geçen gitti kilo 2700 boyu kaç dedim o ölçmüyo tam olarak dedi
babyshark__ Ben 35haftalikken hastanede 2 208 di 1hafta sonra kontrole gittim 2700 olmuş cok sut ictim ceviz yedim bide nesquik ictim burda onerenler vardi sende dene istersen bi canim 🙄
Eylul-Ada2020 babyshark__ canım çok sağol İnan günde 2 bardak süt bir kase yoğurt bir muz ceviz 2 fındık 10 tahin pekmez 1 yemek kaşığı 1 yumurta nesguik te tükettim havuç ta yedim kaşar da tükettim bütün sınırları zorladım 🤣🤣🤣
Kbraozak Eylul-Ada2020 canım biz şimdi 32+5teyiz bende bu saydıklarımın hepsini yiyorum ama bebek küçük çok kilo almadı doktor herşeyi normal karın çevresi biraz zayıf dedi elden ne gelir inşallah doğuma kadar toplanır
babyshark__ Sağlığı yerinde olsunda cok kilolu olmasin boşver canim kimisininde yedikleri kendine yariyor kimisinin bebege 😄
Eylul-Ada2020 Arvenceren benim söylüyor ama ilk hamileliğinde ki doktorumda özeldi hiç bir gün söylemedi
babyshark__ Dilaraokan toz nesquik oluyor ya sute karistirilanlar onu ictim ben bide top top olanlardan yedim 🙄