Belmaaa Kızlar yani bir tarafı açılıp anne yanı olabilsin istiyorum. Bilenler yardımcı olabilir mi marka veya link
pyymamm Belmaaa ebebekten aldık kendi markası olan anne yanı cok memnun kaldık hem titreşimli müzikli olmasıda güzel reflü yatagı gibi eğebiliyorsunuzda kullanıslı 600 tl fiyatı. Park yatak değil ama anne yanı beşik
Gunesinponcikannesi Belmaaa https://m.trendyol.com/garaj-home/melina-sumela-uyku-setli-besik-kombini-capali-p-34754406?boutiqueId=448694&merchantId=121533&gclid=EAIaIQobChMIvcSI2aTM6AIVy7HtCh31YgwpEAQYAiABEgKQP_D_BwE ben bundan aldım
Belmaaa pyymamm güle güle kullanın 😊 kendi odasına mıntessori yaptırdım o yüzden yanıma park yatak düşünüyorum ilk zamanlar için hatta belki de 1 yaşa kadar
Belmaaa Gunesinponcikannesi çok güzelmiş ancak ben montessori yatak yaptırdım zaten. Kendi yanıma park yatak düşünüyorum
Belmaaa gzdee65 baktım şimdi diğer park yataklara göre fiyatı azıcık fazla ama sanırım tam istediğim gibi olan bu yatağını da yine jokerden mi aldınız siz? Jokerden de hiç alışveriş yapmadım daha önce
Eda06 Ben anne yanı beşik yerine makromebeşik yaptırıcam yatak odama sonra kendi odasına asarım diye düşünüyorum hem çok tatlı hemde baya kullanışlı 😇
Asaltntyr Belmaaa joie kubbie sleep Park yatay aldım anne yanı oluyor. Sallanmıyor, boyutları küçük ama 15 kg a kadar taşıyabilir yazıyor
Belmaaa semdem1 hem anne yanı olsun hem sallansın istiyorum sanırım iki özelliği bir arada olan park yatak yok 😞 ben bulamıyorum