kader_jin48 (Diyarbakırdaki annelerimiz)Kızlar sizlerin doktorunuz hangisi benim doktorum Özel Genesis Hastanesinden SEVAL HANIM ,,Malesefki dogumuma öğün nöbetçi olmadıgı halde gelemezmş 😏😏hangi doktoru tavsiye ediyorsnz?
mervik21 kader_jin48 ben bağlar hastanesine gidiyorum ne yazıkki bi çok kadın doğumcu izne ayrılmış benim doktorumda şuan izinde doğuma kadar izni biter mi bilmiyorum
Dilda kader_jin48 genesisin o yanı kötü açıkçası ama Bence saçma aylardır bir doktora gidiyoruz sonuçta ve ben kendi doktorumun dışında doktorun yanımda olmasını istemem yani
Zuhraa kader_jin48 canım bende memorial la gidiyorum. Hastane araştırırken duymustum bu nobetci dr olayını. Memorial da oyle birşey yok cokta memnunum dr. umdan
Mrv3dmr mervik21 Bağlar Hastanesi’nde detaylı ultrasona gireceğim. Radyolog Cihad Hamidi yapacak. Nasıldır bilginiz var mı? Açıkcası başka tercih imkanım olmadığından mecbur oraya gidiyorum. İçim rahat değil o yüzden.
kader_jin48 mervik21 hmmm inşşallah gelr dogumuna kadar..insan isterki sürekli kontrole gittigi doktor dogumuna girsn ama malesef benim girmiycek kararsızım doktormu değiştirsem 🥴🥴😏
mervik21 Mrv3dmr ben basından beri selami erdem e gidiyorum diğer doktorlarla hicbir şekilde iletişimim yok ben kendi doktorumdan oldukça memnunum diğerlerini bilemem insallah bi sıkıntı çıkmaz ya içini ferah tut rabbim yardımcın olsun
mervik21 kader_jin48 benim ki de girmeyecek akrabanız cenikiniyorum gitmeden önce arayacam eve ayarlayacak o kadar zaten normal olacak inşallah doğumum
Dilda kader_jin48 ben memorial e gidiyorum doktorumda doğumlarımızda geliyoruz dedi ama bu nöbet olayından bahsetmedi hiç 37 haftamdayım bende haftaya gidince sorarım bu nöbet olayını
Dilda kader_jin48 hatta arkadaşlarım da memorialde başka doktorlardan Doğum yaptılar böyle nöbet olayından da bahsetmediler
Dilda kader_jin48 canım ben sordum memorialde doktorlar kendi hastalarına bakıyorlarmış nöbet olayı Yokmuş
kader_jin48 eknsnsr98 peki doğumuna ne olursa olsn nöbeti olmasa dahi sen aradınıgnda gece vakti bile gelirmi Dogumuna 🙈🙈🧐🥴