Kizimmmm CEYDAKAAN aa başınız sağ olsun. Evladinizi kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah. Ben de oksapar kullaniyorm. Doğumdan bir gün önce birakcam inşallah.
Dilaraozturk kbracbc aklıma yaatan bu oldu cok istyodum normal ama benim gittiğim hastane pandemi hastanesi oldu tedirginim bi an once btsin istyorum
Nergiiscelik 20nisandan sonra dedi ama bebek kanala yerleştirmiş kafasını şiddetli bel ağrısıyla uyanıyorum 3 gündür kasık bel ağrısı ve çok fazla kasılma oluyor karnım taş gibi sanırım erken gelmek istiyor:(( 35+2henüz :(
Ask_H kbracbc benim kısmetse 30 nisan 🥰dün doktorum gün verdi belki mayıs başına da duruma göre karar veririz dedi büyük ihtimal 30 nisan da olacak 🥰belirti yok şimdilik bakalım 35+3 üz bu arada
CEYDAKAAN Kizimmmm 32.haftada geçen sene bebegimi kaybettim ben sebebsiz o yüzden cok nbekletmiyecegiz dedi dr riske atamayız dedi oksapar kullanıyorum
Asaf42 kbracbc bugun yarın olur gıbıme gelıyr canım bnm ikinci oyle olmstu baskıdan tepsiyi tutamamstm gece sancm tuttum tabi Rabbım en hayırlısını bılendir Allah yardmcn olsn 😍
Pitircikk CEYDAKAAN canım 37+0 a erken falan dedi mi doktorun ? Benim doktorum 38 den sonra alırız dedi ben de ramazan girmeden olsun istiyorum 37+3 oluyorum 22 nisan gibi ama erken olur diye de korkuyorjm 🤷🏻♀️
CEYDAKAAN Pitircikk ALLAH izin verirse doğum hikayemi yazarım cnm bende ne olacak bilmiyorum hayirlisi hakkımizda
CEYDAKAAN Pitircikk hayır erken demedi 37 den sonra olacak doğumlar normal dendi 37den sonra korkmayın
Zuleyha85 kbracbc yarın kontrol var 37+4 olduk sezeryan olucaz gün alıcaz bakalım..dananın kuyruğu yarın kopacak 🙈🙀
buglembebek kbracbc 39+4 Son 3 Diyoruz ♥️ bakalım Hayırlısıyla nasıl olucak.. bugün kasıklarımda çok baskı oldu ve hafif hafif sancılandım bakalım 40+0 da doğurucaz herhalde
Ask_H Derin_20 evet canım sezeryana karar verdik benim daha önce kayıplarım olduğu için doktor riske atmak istemedi bende tamam dedim ortalık bu şekilde olmasaydı normal doğumu beklerdim ama riske de atmak istemedik hakkımızda hayırlısı 39. Hafta yapıor zaten çok erken almayacak sezeryana