Emineanltrk Kızlar benzin yarın bir tanıdığımın açık görüşü var cezaevinde çok özledim ben de gitmeyi düşünüyorum fakat güvenlikten geçerken bir kaç tane radyosyon yayan geçişten geçiliyor sizce çok zararı olur mu yoksa gitmeyeyim mi 🤦🏻♀️
Sonay Emineanltrk alışveriş merkezlerinden kaç defa geçiyoruz bence bişey olacağını sanmıyorum ona bakarsan tlfonda daha çok radyasyon yayıyor . Allah korusun bismillah de geç CNm inş bişey olmaz 😊
zeynopd Emineanltrk hamile olduğunu belirt bence elle arasınlar seni. ben hiç bi yerde geçmiyorum xrayden. havaalanına girmen gerekirse de rapor yazıyo doktorlar hani zorlamasınlar diye.
Kaderrakbas Emineanltrk canım ben alışveriş merkezi gibi yerlerde kadın güvenliğe söylüyorum geçirmiştir oradan
Merrcimek Emineanltrk Dr um alışveriş merkezlerinkinden geçebilirsin demişti. Valla ondan bile geçmiyorum. Bence hamile olduğunu söyle oradaki kadın polisler elle arama yaparlar
Serpilmth Sonay alışveriş merkezinde geçmek zorunda değiliz canım hamile olduğunu soylersen gecmezsin karnın büyüdüğü zaman soylemene bile gerek yok ben öyle yapıyorum hiç sorun olmadı
Sonay Serpilmth valla ben geciyorum kimsede geçme demiyor ... öyle bi zorunluluk yok mu ? Vay hainler bana öyle demediler 😂
temmuzannesi95 Sonay tabikii yokk ben 3 haftalıktım hamileliğimi öğrendiğimde bi kere bile geçmedim anlıyolar zaten sormuyolar bile karnım yokken bile sormadılar gerçi arkadaşın dediği gibi telefonlar tabletler daha fazla radyasyon yayıyo bi zararı yoktur onların yinede içinize sinmiyosa geçmeyin kimse sizi zorlayamazz 🤗
Hamzaninannesi Ben de hep geciyordum ve su an gectigim gunler icin pismanim canim.hic bi sey soylemene bile gerek yok avmlerden gecerken direkt yandan gec ben 7. Aydan sonra gecmeyi biraktim.
Demir Avm lerde ki x ray cihazlarında hiç radyasyon zararlı ışıklar yokmuş.Çok araştırdım.Ama buna rağmen eşim benden önce gidip çantamı gönderip beni kenardan geçirtiyor😅Yalnızsam da utanıyorum nedense hamileyim demeye,karnımı gösteriyorum🙈
MasalAlparslanMom Ben güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum tüm gün x-ray başındayım. Geçtiğiniz boy dedektörleri sadece metal algılar . Işın saçmaz. Çanta paketlerinizi kontrolden geçirdiğiniz cihaza x-ray adı verilir . Ordanda sizin geçme durumunuz zaten Yok. Bişey olsa ben çalışmam zaten bu sektörde. Hatta hamile kalan hiç bi kadın hakkını almadan gider 🤗 içinizi ferah tutun
RmeysaAkba MasalAlparslanMom hava alanlarında da öylemi yakın zaman da bi uçak yolculuğu yapılanda geçmemeli miyim
AycanFb Emineanltrk canım benim de kardeşimin görüşü vardı geçmek istemediğimi belirttim gardiyanlar bizimde hamile arkadaşlarımız var onlarda sürekli geçiyor birşey olmaz dediler yani orda çok büyük önlemler alındığı için böyle birşeyi anlayışla karşılayacaklarını düşünmüyorum orası çünkü avm gibi olmuyor. Birde açık görüş hiç sanmıyorum bana sütyenimi çıkarttırdılar içindeki telden dolayı düşün yani.
Hemsireanne35 RmeysaAkba bir zararı var ya da yok tartışılır ancak bende yarın uçak yolculuğu yapacağım bugün doktordan raporumu aldım geçmeyi düşünmüyorum içim rahat etsin diye genelde avm lerde de geçmemeye çalışıyorum doktor büyük ihtimal sıkıntı olmaz ancak için rahat etsin uzun dönemde de araştırılmış birşeyi olmadığı için istersen geçme dedi
Tutku RmeysaAkba yanında raporun olsun. Tr de havaalanlarındakiler bile x ray değil metal dedektörü. Bir zararı yok ama yinede geçmeme hakkın var. Yurtdışlarında ise xrayler var tamamen kapanıp sizi tarıyor cihaz. Ben yurtdışındada tr de de hiç bi yerde cihaza girmedim. Raporumu görmek bile istemediler hamileyim demem yeterli oldu
MasalAlparslanMom RmeysaAkba heryerin sistemi farklı kendi alanlarında uygulamaları var ilaç su yiyecek vs . Bunları çantanızda geçirmeyin yeterli . Boy dedektörünün zararı olmasada benim çalıştığım yerde rapor gösterme şartı koşmadan bay olsun bayan olsun el araması yapıyoruz illede geçme zorunluluğu yok. Ama dediğim gibi uygulama farklılığından dolayı rapor isterlermi bilemem . Kaldıki hamiledir boy dedektöründen geçmesin diye yazı yazacak doktor olduğunu sanmıyorum
Gkcesu Emineanltrk Canım doktorundan hamile olduğuna dair raporla gidersen ancak makineyi kapatıyolar bilgin olsun.