Tuqbatuqsem Merhaba bayanlar şuan 6 haftalık hamileyim bir kızım var 2 yaşında ilk doğumumda da suda doğumu çok istemiştim fakat bulunduğum şehirde yoktu artık ikinci doğumumda çok istiyorum suda doğum yapan yada çevresinde yapan bilgisi olan var mı sevgiler🌸
mavisimm Tuqbatuqsem Emel Ay diye bir ebe var instagramdan bakabilirsin bir cok sehire geliyor. Evde suda dogum yaptiriyor. Kuzenim suda dogum yapacakti ama dogumu cok hizli ilerledi normal dogum yapti evde.
Mekamu Tuqbatuqsem ben de çok merak ediyorum. Suda doğum aslında anne için çok kolaymış. Ama bebeğin enfeksiyon kapma riski fazla olduğu için önerilmiyor diye okumuştum. Ama yapan varsa paylaşsa iyi olur 😍
mavisimm Tuqbatuqsem Bende duydugumda cok sasirmistim canim. Butun malzemesini kendisi getiriyormus hatta mumlar fln getiriyormus loş ortam olmasi icin odayi kendisi hazirliyormus
mavisimm Deletedmom317 Kuzenim 5 ay once dogum yapti Antalyada yasiyormus ebe Konyaya geldi 1500 tl odediler canim
mavisimm Mekamu Canim ben yurtdisinda yasiyordum turkiyeye gelin geldim yurtsisinda cok yaygin suda dogum. Ablam 2. bebegini hastanede suda dogum yapmisti. Kolay ve daha agrisiz oldu dogumu. Mikropta kapmadilar ablam cok memnun kalmisti
Mekamu mavisimm ya ben de yurtdışındayım hatta doktorum sundu seçenek olarak. Çünkü bebek de kanalda, kolay olur diye. Ama ben korktum çok fazla tecrübe duymadığım için.. Belki deneyebilirim ama bilmiyorum 🙄 inşallah ablanız gibi tecrübe yaşarız..
mavisimm Mekamu Bence kesinlikle suda dogum yap. Benim bulundugum sehirde sadece 1 hastanede var ordanda memnun kalmayanlar cok o yuzden suda yapamayacagim ben. Imkan olsa kesinlikle suda dogum yapardim. Su cok rahatlatiyor sanciyida hafifletiyor