Kedili_Anne bskulku kargolarda sorun yok bana bugün 4 kere geldi kargo :) hepsiburadadan aldım, hepsi de farklı alakasız şeyler.
Sedalya Kedili_Anne bende butun herseyi hepsi buradan tam 25 parca urun dedigin gibi tek tek geldiler cok komikti ben hic alisveris yapmamistim simdi butun herseyi bitti
Saadet-aras-osman Kizlar merhaba. Bana biri bi cıkar yol gostersin. Ben koyde resmen mahsur kaldim. Dogumuma 15 gunden az bir zaman kaldi. Kisa sureligine geldigimiz koyden bir yere gidemiyorum. Giris cikislar kapandi. Ereglideyim istanbuldaki evime gidemiyorum cildirmak uzereyim. Hic bir hazirligim yok burda hersey istanbul’da kaldi. Ne yapcam bilmiyorum.
Ozgelin Saadet-aras-osman doğuma gidebelirsinz köyde doğrck haliniz yok izinle çıkabilirsinz sizinki sağlığa giriyor..
Livagursoy Saadet-aras-osman sizin özel bi durumunuz var izin alıp o şekilde yola çıkabilirsiniz diye düşünüyorum
Saadet-aras-osman Peray burada esimin isleri vardi onlari halledip donecektik, istanbul’daki işi koronavirusten sebep ise ara verdi. Geldik 15 gundur burdayiz, bugun gideriz yarin gideriz derken kalakaldik, esimin ailesinin etkisi tabiki bunda oldukca fazla.
D-123 GuLayakcay ben özele gidiyor bugün randevum vardi gitmedim bir hafta daha bekleyeyim belki düzelir herşey korkuyorum
Mehlikapartal Canedia Allah korusun inşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza alacaksınız🙏 şirketin yoğunluğu yüzünden sizi ve bebeğinizin sağlığını riske atmaya değmez. Gerekirse istifa edin ya da rapor vs alma imkanınız varsa bi şekilde rapor alıp çalışmayın en azından işinizden de olmamış olursunuz.:(
Mehlikapartal Ncyncy 2 hafta ötelemenin bir sakıncası olmaz diye düşünüyorum sonuçta eskiden insanlar her ay düzenli mi gidiyormuş da 2 hafta ötelemek sıkıntı yaratacak🤷♀️
Saadet-aras-osman Ozgelin aradim bu konuda kendilerine bir bildiri durumu aydinlatacak bilgileri yokmus. Sınırdaki guvenlik guclerine durumu bildirmem gerekiyormus. Onlar izin verirse gecebilirmisiz.
Livagursoy egitmenanne teşekkür ederim . Recep beyi biliyorum ama dediğiniz gibi randevu alma problemi var 6 sından sonra başlıcak randevu vermeye
Saadet-aras-osman Livagursoy e devletten izin cikaramam gerekiyormus basvuru yaptik bakalim sonuc bekliyoruz🙏🏻
Htcmrym Koronayı bir kere geçirince tekrar bidaha yakalanma riski var mı? Yoksa o virüse karşı bağışıklık mı kazanılıyor?
Ruhat D-123 bende 20 haftalık gebeyim detaylı ultrasona gitmek zorunlu mu gitmesek de okuyor mu ben gitmeyi hiç istwmiyorum bu salgın durumunda sizin bir bilginiz var mı
Rabia-gedik Ruhat bence gitmelisin ayrıntılı ultrason önemli birşey ve onun geçmemesi gereken bir zamanı var
D-123 Ruhat doktorlar öneriyor canım tabi sana kalmış birşey ama benim doktorum kesin yaptır diyor 24 haftaya kadar süresi var
Mehlikapartal Ruhat 20 ile 24. Hafta arası gidilmesi lazım sanırım birkaç hafta sonra da gidebilirsiniz bence…
Ruhat gzdesra seker yuklemesini her gebeye mi yapıyorlar doktorun tavsiyesiyle mi acaba biliyor musunuz
Htcmrym Ruhat Evet her gebeye yapılıyor. Ama ben bunu da yaptırmadım. Doktorum acil olmadıkça hastaneye gelme dedi
Pelo_00 Ruhat doktora ve sizin durumunuza bağlı bana açlık tokluk şeker testi yapıldı şeker yüklemesine gerek duymadı doktorum.
ED1802 Ruhat 21+6 dayım Cuma günü kontrole gittim doktorum suyum fazla diye şeker yüklemesi önerdi sağlık ocağında tedbirler çok sıkıydı tek tek alınıyor ve hiç oyalanmadan kan aldılar eczaneden 75 lik suyu aldım evde içtim 2 saat sonra gidip aç halimle tekrardan verdim kan hem şeker testi hem de kan normal rutin idrar testimide yaptırdım yarın doktoruma göstermeye gidicem bence doktorunuza danışın ve mutlaka kontrole gidin suya bakıolar göbek kordonuna bakıolar rahim ağzına genel kontrol atlamayın bence
Semadurmus Zuleyha61 amin insallh benimde kizim var disari atim atmiyorum vallaji cok sıkıntılı hamileligim bu