__tugbaa__ Esinti bence gitmelisin kalp atışı kesenin durumu felen kontrol edilmesi gerektiğini düşünüyorum
Kzbn123 HappyMom 18 yaşında hamileyim 31 haftalık kontrolüm geldi sizce gitmelimiyim kararsızım sokağa çıkma yasağı geldi yakalanırsam sıkıntı olurmu
Kedili_Anne Kzbn123 siz polise haber vererek gidebilirsiniz. Sağlık bu, tabiki yasak olamaz. Kontrollerinizi aksatmanıza gerek yok. Arayıp bilgi verin, kaçak olmanıza gerek yok :)
Mervemm Kzbn123 canim hamile olduğunu görürlerse bisey demezler çünkü mecbur cikmak zorundasin keyfi bi durum yok
720berra- okyanusbibi mecbur yiyoruz ben önce karbonatlı suda bekletiyorum sonra sirkeli suda iyice duruluyorum yani çok iyi yıkarsak sıkıntı olacağını sanmıyorum ama bu konuda sirkeden ziyade karbonatın etkili olduğunu biliyorum
okyanusbibi 720berra- ben de sirkenin virus uzerinde fazla etkili oldugunu hic sanmiyorum. Tesekkurler ben de dediginiz gibi yapayim o zaman. Zaten bir sure bekleyince fazla virus de kalmiyor herhalde uzerlerinde.
Saadet-aras-osman Peray burada esimin isleri vardi onlari halledip donecektik, istanbul’daki işi koronavirusten sebep ise ara verdi. Geldik 15 gundur burdayiz, bugun gideriz yarin gideriz derken kalakaldik, esimin ailesinin etkisi tabiki bunda oldukca fazla.
Saadet-aras-osman Ozgelin aradim bu konuda kendilerine bir bildiri durumu aydinlatacak bilgileri yokmus. Sınırdaki guvenlik guclerine durumu bildirmem gerekiyormus. Onlar izin verirse gecebilirmisiz.
Saadet-aras-osman Livagursoy e devletten izin cikaramam gerekiyormus basvuru yaptik bakalim sonuc bekliyoruz🙏🏻
Nur-ten Esinti ilk haftalar da mutlaka kontrole gidilmesi gerektiğini söylüyor doktorlar canım. Bebeğin kalp atışı ve kesesinin tespit edilmesi açısından önemliymiş
Berrakdeniz Nse kocaelide değil ama kırklarelinde evet 8 aylık hamile.kadin covid19dan vefat etti bebeğide doğdu 2 gün sonra vefat etti ama bebek covidden değil erken dogdgu için.butun ailesi covid olduğu için cenazeyi belediye kaldırdı.allah rahmet eylesin ama kadın zaten astım hastasıymış kronik hastaliklarda ölüm riski var .o yüzden kanser hastası değilseniz kronik hastalığınız yoksa koah değilseniz düzenli ilaç kullanmiyorsaniz kaygılanmayın.kaygi hiç iyi bir şey değil
Sezendkc Berrakdeniz iyide benek 8 aylıkmış o ayda doğan bebek zaten Yaşar ki 27 haftalık bile yaşıyor mutlaka covid veya başka birşey vardır
Berrakdeniz Saadet-aras-osman allah yardımcınız olsun ama bence valilikten kaymakamliktan gidin izin alın dogumum var deyin izin veriler
D-123 Ruhat doktorlar öneriyor canım tabi sana kalmış birşey ama benim doktorum kesin yaptır diyor 24 haftaya kadar süresi var
Pelo_00 Ruhat doktora ve sizin durumunuza bağlı bana açlık tokluk şeker testi yapıldı şeker yüklemesine gerek duymadı doktorum.
Sedalya Kedili_Anne bende butun herseyi hepsi buradan tam 25 parca urun dedigin gibi tek tek geldiler cok komikti ben hic alisveris yapmamistim simdi butun herseyi bitti
Paramedikelif Arkadaşlar merhaba benimde merak ettiğim bişey var. Ailem konya da ben doğudayim doğuma 3 hafta var gelmeleri gerekiyor yanıma.Eşim sağlıkçı izin alamıyor malesef giriş çıkışlar da yasak valilik izni ile ailemin şehre giriside sıkınti olur mu şu durumda. Bide kardeşim var 20 yaş altı. Elimiz kolumuz bağlandı tek başıma napicam hiç bilmediğim bı şehir
Saadet-aras-osman Paramedikelif benim ailem de trabzonda, ucak biletleri de iptal olmus gelemiyorlar, bende tek kalcam😔
Nes_ly Paramedikelif Merhaba yarın bu konu ile ilgili size net bir Bilgi yazıcam lütfen unutturmayın. Kaymakamlığa gidicem benim de doğumum şehir dışında olacak olursa ailemin durumunu sormak için Bilgi alacağım. Ama kesin Bilgi biliyorum ki asla otobus ve uçak ile gelemezler. Özel aracıda yarın sorup öğrenicem sabah 9:30 gibi.