Yasemin00 Ayca6868 Hıngel satılıyormu bilmiyırum ama kendiniz yapamaz mısınız biraz zahmetli ama yapması yemesi güzel 😋bende 2 gün önce aşureye aş erdim bulamadım marketlerde yapıcam şimdi.malzeme alıp 😉😊
Anne1234 Ayca6868 dışarda hiç görmedim satılıyor mu bi bilgim yok ama kendiniz yapabilir misiniz kolay bişey aslında ben yarım saatte yapıp kaldırıyorum ortadan 😊
Ayca6868 Yasemin00 ya daha 9 haftalık hamileyim normal yemek bile yiyemiyorum herşey korkuyor bana yaparken zaten tiksinicem yiyemiycem bu arada narlı cevizli aşure çekti canım ya nerden de dediniz 🤣
Yasemin00 Ayca6868 Geçer merak eyme canım ilk aylar bende öleydim sogan kavurması ,sucuktan agır kokan seylerden tiksinmiştim ama 3 ayımın bitimizde gectiydi çok şükür bide çay içemedim 3 ay çok seven biri olarak çayı 2 aydır içiyorum allaha şükür
Yasemin00 Ayca6868 Ay bende aşureyi hiç sevmem ama nasılda istedi bi bilsen canım😋eşim dün akşam unutmuşmalzeme almayı bu akşam alıcak inşallah 😊 yapıcam hayırlısıyla aklına geldiyse yap canım sende ye için rahatlasın yoksa kafa rahat olmuyo yemeyince 😉😁
Minnaksever Ayy ben yaptım da buzluğa attıydım keşke gönderebilsem marketlerde olmaz da manticilarda vardır