Sebla55 Aynı seyı mı demek istıyosun bılmıyorm ama erkek bebekte kahve lekelenmeler daha çok olurmus dıye duymustm bende temızlıyomu dıye öyle bılmıyorm ama
nilo81 Sebla55 sizin Bebek erkek mi kaçıncı hafta lekelenme oldu erkek bebek Rahmi temizleyip lekelenme yapar diyor büyükler
Perimasali89 Böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum ama bende şu an 16 haftalık hamileyim bebeğim erkekmiş 7. Haftada kanama olmuştu ve kahve lekeler geliyor hala
nilo81 Perimasali89 ben de kahve akıntı oluyor 8 hafta rahim temizlet Bebek diyorlar sizin o lekelenme ne kadar sürdü
Perimasali89 nilo81 işte önce 7. Haftada bir kanama oldu o günden sonra şimdiye kadar devam ediyor kahve lekeler 16. Haftadayız
Minnosunannesi Benimde oğlum olcak lekelenmem çok oldu ama be kadar doğru bilmem. Öyleyse aferim çocuğuma 😊
nilo81 Minnosunannesi kaçıncı hafta başladı ne kadar sürdü korkuyorum leke görünce progesteran verdi doktor
Sonay nilo81 5+5 günlükken bi oldu daha hamile olduğumu bilmeden bi kaç kere daha gelmişti ama leke tarzı biraz geliyor ve kesiliyordu devamı yoktu yani
Minnosunannesi nilo81 bana onu bile vermemişti korkma . Alacak nefesi varsa bırakmaz seni . 8. Haftada başladı 5. Aya kadar ufak ufak sürdü
teachersrn Benim de oğlum olcak 8.haftada bir hafta süren kahverengi lekelenme yaşadım ama doktor progestan falan verdi düşük tehlikesi diye korktuk böyle bişey duymadım belki de öyleydi çok ilginç
Supersmomm 27 haftalık olucam bebeğim erkek ve hiç lekelenmem olmadı doğruluk payının olduğuna inanmıyorum 🙋🏼