Ssultann gulcingulcin ben 32.haftada falan hissetmiştim karnının bi bölümü bikaç saniyede bir atıyo hep aynı nokta anlıyosun zaten 🥰
04052016mh gulcingulcin 26.haftadayım 2-3 haftadır hissediyorum canım böyle 10 saniye falan bir titreme gibi oluyor karnım tekme gibi değil de nabız atışı gibi ama bir süre sürüyor 😊
egecandeniz gulcingulcin ben 25. Haftadan beri sürekli hissediyorum günde en az 2 kez hıçkırıyor oğlum 🤣🤣🤣
mavisimm gulcingulcin Canim ben 22. haftada hissetmeye basladim hickirigini. Karninda kalp atiyormus gibi oluyor. Gebelik ilerledikce hickirigida daha uzun oluyor bebegin.
gulcingulcin mavisimm Ben de 27.haftadayım.Bugün ilk defa farklı hissettim de hıçkırık mı emin olamadım 😊
04052016mh gulcingulcin zaten içini göremiyoruz kesin emin olamayız ama bence öyle bir süre titreme gibi sürüyor bende hıçkırık olduğunu düşünüyorum😊
Cutebaby Hıçkırığı nerede hissediyorsunuz karnınızı ben aşağıda hissettim ama doktor en son daha dönmemiş demişti
gulcingulcin Cutebaby Benim hissettiğim eğer hıçkırıksa aşağıda sol tarafta hissettim.Bebeğin yönü ile ilgili de doktorum bir şey söylemedi o yüzden bilmiyorum duruşu nasıl 😊
gulcingulcin 04052016mh Evet bilemiyoruz tabi tam olarak 😊 Tekmeleri dışında farklı bir şey olduğu kesin 😊
gulcingulcin masalsii Herkesin hissettiği hafta farklı.Demekki şu haftada oluyor diye bir şey yok demi