Cnsdkr35 Aranızda kıl kurdu olan var mı arkadaşlar affedersiniz sanki bu gün tuvaletimde vardı ne yapmam lazım hastaneye de gidemiyorum😞
EbruIrmakAhmet Cnsdkr35 canım benim kızımda çıktı onu götürdüm doktora ilaç verdi hatta babasınada verdi çabuk bulaşıyomuş çünkü ama sana bişey veremem hamilesin dedi
Gunes_ Portakal kabugu toZu sut ve su gecırıyor kesın cozum ama hamıleyken kullanılırmı bılmıyorum bı zararı olma herhalde
Sedley Gunes_ Hamileyken düşüğe neden olabilir bu karışım Allah korusun. Doktor kontrolünde ilaç içmesi daha iyi olur
Deletedmom138 Cnsdkr35 doğal yöntemler deneme hamile olduğun için ne olacağı belli olmaz en iyisi doktor
Cnsdkr35 EbruIrmakAhmet peki sizde var mı şuan cocukken olurdu bende ama şuan çok kafama takıldı hamile olduğum için bebeğe bı zararı olur mu diye bide bebeğim kilosu az çıkmıştı acaba ondan dolayı mı beslenemiyor bin bı turlu şey aklıma geldi
EbruIrmakAhmet Cnsdkr35 ben kendimde görmedim bi belirtide yok bilmiyorum o yüzden var mı yok mu sürekli çarşaf değiştirmen çamaşırlarını ütülemen falan gerekiyo
EbruIrmakAhmet Cnsdkr35 ama kafana takma ben kendi doktorumada sordum oda sadece sen şuan ilaç içemezsin dedi sadece bebeğe bi zararı olsa söylerdi