_zehra_ Adabkc hayır bu 3. Doğumum olacak. Damar tıkanıklığı sebebiyle oncekide sezaryendi . Bu da sezaryen olacak kismetse
Adabkc _zehra_ bende skolyoz ameliyetlıyım platin varda o yusden sordum cnkü risk teşkil edıo platin oldugu için denildi
_zehra_ Adabkc bilemiyorum bana izin verilmişti ama genel anestezi ile oldu . Belden uyuşma olmaz dendi🤷♀️
hilal_yener Marshmallow gahaha çok fena bişi bacım yediklerine cok dikkat et valla o ağrı cok kötü birşey bilirim ne yatabiliyon ne kalkabiliyon eğilebiliyon en azından ben öyle olmuştum 😂
Marshmallow hilal_yener çok doğru vallahi yatiyosun,oturayim daha iyi olurum diyosun oturuyosun o da ise yaramiyo😄 ben en son sabah 4 5 gibi egzersiz yapıyodum acısı dinsin diye😄 aman Allah kimseye vermesin vallahi yaşamayan hiç bilmez o aciyi
Kardelenyigit Yıllar önce bende korse tedavisi görmüştüm çok fazla derecesi yoktu ama doktor gerekli görmüştü,hamileliğimin ilk başlarında çok ağeıyordu şuan 31 içindeyim o kadar ağrım olmuyor ama kızlar acaba normal doğuma engel mi bu
musmutluanne_ Marshmallow dur bende sorayım canım, var mı önerebileceğin bi doktor instagramdan eşim sorsun
Begumbbb Marshmallow lordozdan dolayi fizik tedavi aliyorum canim 5 haftaligim,sirt kaslarini guclendirmelisin
Marshmallow Begumbbb işte doktora sormayı unuttum ya😔 hamilelikten önce sürekli ağrıyan sırtım ne hikmetse hamilelikte 18 haftama kadar ağrı sızı yapmadı hiç.ama işte 3 defa şiddetli bir ağrı girdi karnimdan sırtıma vuruyordu.skolyozdan dolayı mı hiç blmiyorum bı doktora sormam lazım sıkıntıları nedir falan diye
Begumbbb Marshmallow malesef emar cekmek istemeyecektir doktor gebe oldugun icin, agri hafifletici kremler kas gevseticiler verir sanirim sen de o esnada esnemek icin pregnant yoga diye aratirsan hamile yogasi yapabilirsin youtubedan izleyerek canim
Suis Marshmallow merhabalar bende de var maalesef. Size önereceğim en önemli şey kendinizi incitmemek. Ütü yapmak , uzun süre aşağıya bakmak el işi örmek gibi şeylerden mümkün mertebe uzak durmanızı öneririm. Ev temizliğinde birşeyleri itip çekmeyin. Birde pilates kesinlikle. Pilatesten sonra ağrılarım azaldı ve şuan virüsten dolayı evde aletlerimle kendim yapıyorum 15 20 dakika da olsa inanın çok iyi geliyo 🙏 Allah şifa versin şimdiden özetle kendinizi korumanız lazım kendinizi yormayın
Marshmallow Suis çok teşekkür ederim onerileriniz için.zaten bulantidan falan çok bı iş yaptığım söylenemez ama yapınca da her şeyi bir güne sigdirdigim için gün sonu sırtım felaket ağrıyor 😔 elimden geldiğince az az iş yapmaya çalışacağım ve pilatese de bı bakayim açıkçası sırtım için pek spor yapmiyodum.bi spor salonuna yazilmistim havuza gidiyodum hamilelik olunca o da sonlanmis oldu🤦🏻♀️