tuceozcn Merhaba anneler , haftalık hamileyim. Sleepy de çok güzel bi kampanya var ıslak mendil bez vs. alıcam ama önümüzde daha uzun süre var endişem ıslak mendiller kururmu??? Hiç bu şekilde teyit eden oldu mu???
Deletedmom124 tuceozcn sleppy kullanıyorum bende kuruluyor canım baya da ıslak yani üzerinde son kullanma tarihleri yazıyor Banu turcoda öneririm sleppye göre biraz kuru ama kokusuz güzel begendim
durununannesii tuceozcn hayır canım hiç bişey olmuyo ben bekarken makyaj temizlemek için sleepy stoklamıştım yani nerden baksan 2 yıl oluyo sonuncusunu kullanıyorum şuan hiç bi şekilde kuruma olmadı stok yapabilirsin 🤗
Merve_kucuk tuceozcn Kasım mıydı aralık mıydı tam hatırlamıyorum. Trendyol da Sleppy 24 Adet Islak Mendili =99.9 Tldi ve biz aldık. Doğumuma 33 gün kaldı geçen açtım baktım hiçbişey de olmamış. Al yani :)
Gizembayb Ben aldım valla agzı acılmayan ıslak mendil kurumaz canım bende biminkini stokluyorum bişey olcagını sanmam sıcak yerde bekletme sadeece muhafaza et
Deletedmom124 sukranaslier birşey olmuyor canim tecrubelerime dayanarak konuşuyorum şuan evde 40 paketim var benim ucuzken stoklamali birşey olsa benimkilere olur
1prens1prensesannesi_ tuceozcn 10 haftalık hamileyken almıştım şuan 33 haftalığım hala kurumadı aynı durum da. Sleepy in kampanyası var şuan bende aldım 3 paket.. Bence kaçırma derim hiçbirşey olmaz al
1prens1prensesannesi_ durununannesii trendyol bak canım bayağı indirim var ben geçen hafta kargo bedava kampanyası vardı 150li 3 paket yani 15 tlye almıştım.. Bu hafta da var bak istersen
Neslihannt Sleepy aldım 90 lı paket 12 adet 57 lira çok uygun geldi bana kaçırmak istemedim. Kuruma yapacağını düşünmüyorum en çok lazım olacak şeyler bunlar yavaş yavaş almak yükü hafifletir diye düşünüyorum