avarebirseyyah Seddanue hastaneyede aldılar hatta odayada aldı doktor. Bebeğimle ilgili bir durum vardı eşimede anlatmak istedi
Seddanue avarebirseyyah Anladım bende eşimle gitmeyi çok istiyorum da onu almadıkları için üzüldüm açıkçası biraz
Bttll Seddanue canım vırus ten dolayı sadece hamıle ler giriyor. Esler dogumda girebiliyor hastaneye. İlk defa mı gıtmıstın hastaneye.
avarebirseyyah Seddanue İnşaAllah bu olaylar biterde sende eşinle gidebilirsin bir dahakine 🤗😇 kaç haftalık şuan?
Seddanue Bttll evet bize de öyle dediler orda Ama diğer kullanıcı eşimle girdim diyince şaşırdım ben alınıyorlar mı diye 🤔 ikinci defa gittim ama Hümaya evet ilk defa gitmiştim
Almila01 Hamilelikten öncede şimdide Op dr Zeki Yılmaz’a gidiyorum. Hümanın arkasında özel muayenehanesi var. Ve çok çok memnunum her gittiğimde detaylı bakıyor her konuda bilgi veriyor. Bi hastasıyla en az yarım saat ilgileniyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
avarebirseyyah Seddanue İnşaAllah 🤲🏻 diğer gitmenize hareketlerinide görürsünüz hem 💕 Allah’ın izniyle.. 😇
Esra2020 bebisannesi063858 evet benimde ilk gıtmeme ragmen devam et etme beni herzaman arabilin demişti guler yüzlü bi dr @Seddanue tavsıye ederim