_melike_6 Hav12316 Ben normal muayene giriyorum detaylıyı açıkçası hiç sormadım yanlış bilgilendirmek istemem 😊medical palace sitesinde Mustafa beyin numarası var istersen ordan sorabilirsin hem fikir almış olursun
Demet_38 Seddanue ben dünyama gidiyorum Züleyha güzel e iyi bi doktor Erciyes’te de ikinci bebeğimi doğurmuştum zerrin avul da o da iyi
Demet_38 neslii38 ben de zerrine gitmiştim aynen kendi çocuğu gibi seviyor kadın 😁ikinci doğumumu o yaptırmıştı
neslii38 Demet_38 benim dört yeğenim var dördüde onda dünyaya geldi çok memnun kaldık aşırı ilgili bi doktor riskide seninle yaşıyo son günleride seninle sayıyo o yüzden çok seviyorum doktorumu 🥰
neslii38 avarebirseyyah sorma canım valla 120 tl di ilk gittiğimizde muayene sürekli zam geliyo malum bu virüs illetiylede baya yüklenmişler ama doktora diyecek tek bir laf yok
MinnieMouse Ben de huma murat tandogan’a gidiyorum. Cok memnunum. Insani strese sokmuyor. Detayli acikliyor, her zaman iletisim icinde olabiliyoruz. Instagramdan yaptigi isleri de takip ediyorum. Memnun olmayan duymadim gormedim hic. 🙏🏻