Liliz Kızlar merhaba izmirde ayrıntılı ultrasona nerede ve ne kadara girdiniz? Yakın zamanda girmem gerekiyor malum durumlardan hazırlıklı olalım 😣
[silindi] Liliz alsancakta hakan kanıta gittim ben çokta memnun kaldım 450 tl ye yapıyo tavsiye ederim
busracan91 Liliz bende bi 9 gün önce alsancakta Cenk Gezer’e gittim. Muayene ücreti 500 tl kendisi doçent internetten yorumlarına bakabilirsin ben o şekilde seçmiştim. Muayene süresi 60 dakika herşeyine bakıp anlatıyor ben çok memnun kaldım
busracan91 Liliz bende bi 9 gün önce alsancakta Cenk Gezer’e gittim. Muayene ücreti 500 tl kendisi doçent internetten yorumlarına bakabilirsin ben o şekilde seçmiştim. Muayene süresi 60 dakika herşeyine bakıp anlatıyor ben çok memnun kaldım
[silindi] Liliz evet bi on gün önce falan gittim giderken yanında flash bellekte istiyo görüntüleri açmak için çıktı olarakta veriyo
Liliz Momof2child bebegın vucudundakı tum organlar vs tek tek bakılıyormus canım Allah korusun bır rahatsızlıgı bırseyı var mı gıbı