Keremeral Kızlar merhaba az önce geldik doktorumdan merak edenler için hastane bomboştu gayet rahat muayene olduk kilosu 2.350 gr olmuş 15 mayıs için sezeryana gün aldık çok şükür rabbime🙏🏻
Gunes_ Keremeral sekerınız mı var bıraz fazla gıbı geldı bana kılosu aynıyız sizinle bnde dun gıttım 1.900 dedı
Keremeral Gul66666 bursa anadolu hastanesi evet 2. Benim kalbimde doğuştan delik olduğu için normal doğum yqpamıyorum malesef :(
Keremeral Gunes_ şeker ölçümlerim yapıldı sorun yok şükür 10 gün önde gidiyor gelişimi dedi sanırım o yüzden bir de ben kilo almıyorum artık ne yesem ona gidiyor galiba ☺️
Gunes_ Keremeral ozaman cok sevındım az kaldı heycan varmı son adet tarıhınız sızınde 21 agustos olmalı
Keremeral Gunes_ evet tatlım 21 Ağustos heyecan var 17 sene sonra tekrar evlat sahibi olucam abisi de bekliyor merakla sağlıkla gelsinler
Gunes_ Gul66666 ne yaptınız hazırlıklar tamam mı kıyafetlerı yıkadınızmı ben baslayayım dıyorum ne olur ne olmaz bebek fotoları varsa paylasalım yaaa 🥰
Yldrmbytkn Gul66666 benimde normalde 21 ağustos ama ultrasonda 3 gün önce görünüyor 24 ağustos gibi çıkıyor orda anlam veremedim 😁
Keremeral Gunes_ aldıklarım vardı hazırladım ama daha eksiğim var biraz dışarı çıkmıyorum hiç online dan yavaş yavaş alıyorum odasını vs aldık gelmesini bekliyoruz