Oznurcakir Merhaba . Macun kullananlar nasıl gidiyor , güzel haberler aldınız mi . Ben kullandım bir ay ve adet günündeyim beklemedeyim insallah olmayız ve gebe haberini alırız 🤲🏻🥰
Tuxce Oznurcakir ben bu macun kullanmıştım şu an 21+3uz 🙏 pko vardı 2 3 yıl önce regl düzeni için kullandım. Sonra 3 kutu almstim 1.5 kutuda hamile kaldım ama b12 d vitamini ve demir takviyesi de kullanmstim 😊
HilalG Oznurcakir Ben bir ay almıştım sadece 10 gün kadar kullandım ama çok düzenli de diyemem olmadı zaten o ay tabi kişiden kişiye değişir😊
Cndn47 Bende kullandım bu ay ve beklemediyim adet günüme var daha :) ins güzel müjdeli haberler alırız :)
Oznurcakir Cndn47 hadi insallah güzel haber alırsınız ben adet oldum ama şunu farkettim agrim çok az oldu bu sefer 🥰
Oznurcakir Tuxce çok sevindim adınıza bende de herhangi bisey yok bakalım insallah fayda görürüm bende 🥰
Cndn47 Oznurcakir ben henüz olmadım beklemedym 2 günüm var adetime ☺️ rabbim tüm isteyenlere nasip eder inşallah 🤲
TheNewMom Bende de pko vardı 3 kavanoz kullandım önce reglimi düzenledi sonra hamile kaldım darısı size olsunnnnn inşallahhh 💗💗☺️☺️☺️