durununannesii Miray5 ben kullanıyorum canım 12 haftalık hamileyim 6.5 haftalıkken başlamıştım hala kullanıyorum
sukranaslier durununannesii sabahları ac karnıma en az birbucuk saat önce içiyorum yemekten önce o şekilde faydası varmış öbür türlü hiç bir etkisi yokmuş
Kerem-inannesi durununannesii her iki şekilde de kullananlar var canim sana nasil onerildiyse oyle kullan
durununannesii sukranaslier yaaa öylemi 😒 benim midemi ağrıttığı için öğlene doğru tok karnına alıyorum olaylardan dolayı doktorada gidemiyorum ki soruyum 😞
kibariye41 sukranaslier bende kullanıyorum özellikle doktorumun dediğini söylüyorum aç karnına mide bulantısı yapıyor sen tok karnına iç dedi hatta eczane bile aç iç derse önemseme tok iç dedi
Kerem-inannesi sukranaslier olur mu cnm hic ? Ben tok karna kullanıyorum ve eksikliğim sinirdayken düzeldi. 🌸
Tucenur durununannesii canm banada doktor ac karna sabah demişti ama asırı bas dönmesi mide bulantısı yspıyordu ozaman tok karna iç kahvaltıdan sonra dedi oyle yapıyorm hrhangi bi sorun yok suan
sukranaslier durununannesii yok canım öyle etkisini göremezsin bende öyleydim hemn acıkıyodum onu içince ama faydası yokmuş peynir ve süt ürünlerini eritiyormuş alışmaya çalış kalkar kalmaz iç oyalan
durununannesii Tucenur inşallah oluyodur faydası canım haftaya kontrolüm var ilk iş bunu doktoruma sormak olucak
durununannesii deleted960 çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız 2 aya yakındır kullanıyorum boşuna gitti kaygısı oluştu biran içimde 😊
Tortilla Ben saat kurup 7 gbı ıcıp gerı yatıyorm 10 gbi kahvaltı yapıyorm. Kahvaltıda süt ürünleri cay kahve tüketmıyorsanız kahvaltıdan sonrada içebilirsiniz yoksa emılım azalır☺️
Yasemen_1989 Miray5 bende kullanıyorum 30 haftalığız 3 aydan sonra vermişti doktorum hala devam ediyorum kansızlık problemim var maalesef
sukranaslier Basakasaf benimde ilacım bitti nasıl yazdırcam bilmiyorum bu gün kontrolüm var ama klinik olduğu için devlet karşılamıyor aile hekimi yada hastanede yazılması gerekiyor
Kerem-inannesi sukranaslier direkt eczaneden de alabilirsin canim bnm aile hekimimde bu durumlardan dolayı cagiramiyoruz dedi zaten pek yüksek bi fiyatı yok geçen eşim bi kac kutusunu 13 liraya filan aldi