Beş yaşında kizim 2 tane düşüğüm simdi de sata göre 25 usg ye gore 27 haftalık oğlum dünya ya geldi🤲 2 aylik kalp atışı oluşmayan ikinci gebeliğim ardından 6 ay sonra 3. gebeliğim 70 günlük Sağlık li görünüyordu ama hep kanamam vardi onu da kaybettim😥 isyan degil dua ettim imtihanın dedim hatta şükrettim vardir bunda da bir hayır ya hu dedim 🤲ardından 3 ay sonra oğluma gebe kaldim muakafatimdir insAallah dedim 14 haftalık iken benim Böbreğimde taş oluştu birlikte ameliyata girdik lazerle alındı 3 lü test ve detaylı usg yaptırdım herşey cok güzeldi.tam 6 aylik olduk şiddetli bel ağrısı şikayeti ile dr a gittim idrar yolarında enfeksiyon çıktı ama oglusta yine herşey normal Ama ertesi gün şiddetli bel ve kasık ağrısı başladı. Enfeksiyondandır deyip kale almadım ama bildiğim doğum sancısı idi (düşükten biliyorum)dayanamadim yine geldik hastaneye meğerse Oglusum Hasan Asaf im doğum yoluna girmiş acilmam olmus hatta suyunda gelmeye başlamış dr hemen spinal anestezi ile sezeryana aldı 900 gr 30 cm boy 6 aylik hali ile dünya ya merhaba dedi o benim nisan yağmurum bereketi ile geldi inanıyorum 3 ay kadarlik bir küvez süreci bizi bekliyor hayırlısı böyle imis demek corlu da yaşıyorum memleketime Denizli ye gelmiştim nasip te burda da doğum yapmakta varmis Rabbim biliyor ya hep memleketimde doğum yapmak istemiştim Rabbim dua niyetine almış demek ki uzun oldu teyzoslar hakkinizi helal edin ce bize su mübarek aylarda günler de dua edij evladimiza saglikla kavuşalım 🌷❤🤲