Deletedmom127 Asyamustafa bende de öyle doktor dedi sezaryenle alırız.. Şimdi baktı ki tam kapatmıyo rahim ağzını istersen dedi normal da olabilir fln gibisinden..ben riske atmak istemiyorum kendimi sonuçta bu gibi bir aşırı kanama da olabilir doğum esnasında allah korusun '.
Ireem7 Asyamustafa geçmiş olsun canım . 19 haftaligim benimde bebeğim aşağıdaymis seninde böyle mi oldu .
Hasibeee Asyamustafa canım plasenta Rahmi kapatmadığı sürece normal doğum şansın var. Benim de ayrıntılı ultrasonda plasenta aşağıda çıkmıştı ama sonrasında yukarı çıktı. Tabi benim ikinci hamileliğim ve sezeryan olcam ama ilki sezeryandı çünkü.
Larmes Merhabalar bnde 20. Haftadayım ayrıntılı ultrasonda plasenta anormal çıktı. Asagidaymis ama cok degil dedi doktor gittikçe yukarı kayar dedi kaymassa sezeryan olursun dedi. Benim ilk doğumun zaten sezeryandi onda böyle bir problemim yoktu
Asyamustafa Hasibeee sezeryan olunca ilkinde ne kadar zamanda iylesdin sut həmən geliyimu korse taktinmi🤗
Evita Asyamustafa ben rahmi kapatmıyorsa normal doğum olabiliyor diye biliyorum. Ama tabi dr un ne derse o. Daha erkenmiş kayıyor yer değiştirebiliyor. İstersen bi dr a daha gösterirsin. Şimdiden kafanı takma. Belki yukarı çıkar hiç gerekbile kalmaz normal mi sezaryen mi diye. Hayırlısı nasılsa öyle olsun.
Asyamustafa Evita artik 33 hafta oldu hala kalkmadi tam kapatmiyo evet ama risk var diyo doktor tşk ederim canm❤️❤️
Ireem7 Asyamustafa peki o 16. Haftadan beri geçen süreç nasıldı benimde 19. Haftam ama doktor kalkma yat dedi ağır iş yapma ilişki yasak gibi yasaklar koydu sonuna kadar senin böyle miydi acaba
Hasibeee Asyamustafa canım sezeryan yerinde sağ tarafta bir ağrı acı vardı 1 aya yakın fazla ayakta kalamadım. En kötüsü göğüs ucu yarasıydı. Sütüm de hemen gelmedi. Ama bu kişiden kişiye değişir canım benim biraz sıkıntılı geçmişti o süreç inşallah bu doğumum daha rahat olur diye dua ediyorum 😊