Bana da yazmak nasip oldu çok şükür Rabbim kimseyi o yolda koymasın inş herkese hayırlı doğumlar versin gelelim hikâyemize Doktorum 1 nisan için gün verdi normal dogum çok istiyordum ama bebegimin kafası biraz büyük ve hala dönmemişti mecbur olacaktım pazartesi yani 30 mart günü çok hastalandım ishal halsizlik mide bulantısı demek doğum hastaligiymis neyse uyuduk sabah salı günü lavaboya gittim yeşilimsi kanlı akinti ve suyum sızıntı şeklinde akıyordu normalde çok panik biriyim burda okuduğum hikayelerle sakince hazırlanmaya başladım duşumu aldım dependim giydim ortalığı topladım eşim çok panikti birak ortalığı toplamayı falan dedi doktorumu aradım gittik nts usg çekildi hemen doğuma alıyoruz dendi bende korkular başladı ilk doğum bide ağlıyorum korku sevinç herşey karıştı ama anestezi doktorum ve kendi doktorum şahane kişilerdi rahatlattilar beni bu arada igne hiç acıtmadı sadece uyuşmaya panik oldum tansiyonum düştü bebeğimi gördüm tarif edilemez bi duygu 🤗🌸👼 ten tene teması hatırlamıyorum bayılmışım 1 saatte odaya çıktım çok zor sancılar hala kendime gelemiyorum tavsiye edeceğim şey ise ben almadım bugün alacaz göğüs pompası göğüs kremi çünkü emme sorunu var oğlumun haa bide depend kesinlikle alın şahane bişey aklıma gelenler bunlar sorularınız varsa cevaplarım unutmayın cok zor ama herşeye değer şimdi yanımda ve kokusu dünyaya bedel herkese hayırlı doğumlar diliyorum 🌺🤗🌸 🤚