Jdjrjrjr Kızlar günaydın ben ve eşimde kan uyuşmazlığı var ve şuan 29 haftalık gebeyim ama doktor hiç bişey demedi iğne vurmam gerekiyor mu gerekmiyor mu bu durumu yaşayanlar varmi
Derin_Demir Jdjrjrjr canım ben 28. Haftada vurundum. Ama mesela ablam sadece doğumda vurundu. Kanaman yoksa hamileliğin normal seyrediyorsa doğum sonrası vuracak olabilir. Ama için rahat etsin istersen başka doktora da danışabilirsin
Yeliz1905 Jdjrjrjr bizdede var her ya rutın kontorl için kan veriyoruz ve mutlka 28 haftda ine yapılcakmıs yapmazsa nasıl uyumlu olcak kan bence sız başka bı doktora gıdın ihmal etmeyın biz gününü bıle gecırmıyoruz😊
Omerve19 Bizde de kan uyusmazligi var doktor 28. Hafta igne yapacagini soyledi. Doktorunuzla konuşun bence
Jdjrjrjr Birde daha önce bilmediğimiz bir düşük oldu ama onun için suanki gebeligimde kafam çok karışık
Damlamina Sikinti olmaz olur mu yahu bana haftami gecirmeyim diye surekli hatirlatti gecen vurundum brn onemli bi igne o baska yere git vurdur tehlikeli olur ben soyleyim canim
Jdjrjrjr Kanamam yok herseyde normal hatta bir hafta ince kontrole gittim bi sknti yok ama bu kan uyuşmazlık beni skntiya koyuyor dedgniz gibi başka doktora gidicem için rahatlasın diye
Sema-cetin68 Benim de kan uyuşmazliğim var doktor 28. Haftada iğne vurulacaksin sakin atlama dedi önemli bisey yani vurdurmanı tavsiye ederim