neslihansert 35+1 deyim kahverengi leke geldi kızlar nişan olma ihtimali nedir? her hangi bi ağrı sancı bişeyim yok ama bian korktum
Deletedmom127 neslihansert benimde geçen hafta geldi hastaneye gittim ama sancı olmadığı için gönderdiler tekrar
Deletedmom127 neslihansert aynen öyle kuzum. Bende şuan 35+4 oldum hemen hemen aynı günlerimiz. Sen Normal doğum mu olacaktı canım sezaryen mi
yaseminkerimoglu Bende de lekelenme olmuştu aşağı yukarı bu zamanlarda plasenta da kayma var kanala yaklaşmış dedi doktor normal doğum olamazsın mecburen sezaryen olacaksın dedi pazartesi muayenem var 10 Nisanda da doğum yapacağım bakalım hayırlısı 🤷🏻♀️
Deletedmom127 yaseminkerimoglu sende benim gibi plasenta previa’ var demek ki. Bebeğin eşi öne gelmiş anlaşılan bu yüzden bende sezaryen olcam
neslihansert yaseminkerimoglu hangi hastanedesiniz acaba? Bu virüs yüzünden de direk sezaryene yönlendirme yapan hastaneler oluyormuşta😞
neslihansert Deletedmom127 haftaya kontrolüm var bakalım belki banada öyle bişi der hayırlısı ya önemli olan sağlıkla gelmesi, sezeryan normal farketmez
yaseminkerimoglu Deletedmom127 türleri varmış plasenta previa marjinal dedi normal olmaz mesafe varmış ama yaklaşmış bu bile riskmiş 🤷🏻♀️
neslihansert Deletedmom127 bu süreçte insan hastaneyede gitmeye korkuyor ama mecburen gidicez son haftalarımız , 4-5 aylık olsaydım uzun süre gitmezdim😞
Deletedmom127 neslihansert aynen canım ben bide 2 otobüs değişip gidiyorum.. Hatta hastaneye giden yolu kapatmış devlet başka yerlerden gitmeye çalışcam artık
neslihansert Deletedmom127 Allah yardımcımız olsun hepimizin bu süreçte🤲🏻🤲🏻 Bizide evlatlarımızıda korusun inşallah🥰🥰
yaseminkerimoglu neslihansert ankara medicalpark hastanesi 🤷🏻♀️Wallahi banada öyle geliyor ama ne yapalım direnemem ülke olarak içinde bulunduğumuz bu süreçte Allah korusun ii san tedirgin oluyor🥺
neslihansert yaseminkerimoglu olsun ya bende öyle düşünüyorum şu süreçte sağlıkla kucağımıza alıp bebişlerimizi evimize dönelim yeter 🤲🏻🤲🏻 Normal sezaryen farketmez
Kizimmmm yaseminkerimoglu bn de 10 nisanda isteğe bağlı sezaryen olcam. 39+1 oluyor benim de inşaallah.