_defnee Ecmel19 Kuzum 20 gün önce Doğum yaptım. İlk doğumumdu Benimde hiçç korkma çok güzel bir duygu. Şöyle düşün bebeğinin gelişi olarak. Harika bir duygu. Geldiğini gördüğün zaman mutluluktan ağlayacaksın🥰🥰🥰 Allah yardımcın olsun inşallah çabucak doğurursun canım🙏🙏
nilly Ecmel19 ayy hadi darısı başımıza. Allah bi avazda kurtarsın canım benim hemen dua ediyorum sen ve bebişine 💕💕💕
Ehvamlianne Ecmel19 ay darısı bize inşallah lütfen. Bizede dua et 🙏🙏 hayırlı doğumlar olsun bir avazda doğur inşallah ❣️❣️
sonsuzadek Ecmel19 korkmaaa kız, hemen pırtlatıverirsin yavruşu😍 stres yapma, kasma kendini ki doğumun rahat olsun. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin, hayırlı haberlerini bekliyoruz
Ecmel19 sonsuzadek doğurdum çok şükür😂 Allah herkese yarım etsin ama normal dogum korkulacak birşey değilmiş ❤️
ozlem_sngl Ecmel19 bende sancı cekiyorum şuan hastanedeyim 2 cm açılma var çok zor allahım hepimize yardım etsin
Emineasil1 Kızlar belim çok ağrıyor 39+1 im şancı mi oluyor bu ne hissetmem gerekiyor doğum olduğunu anlayayım
Ecmel19 Kızlar normal Doğumla Doğum yaptım sakın korkmayın çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin ❣️😘