Fatmaelidemir Kızlar 1 haftadır göbeğimde ve sırtımda yok yalnızca sol ve sağ tarafımda artan sivilceler oluşmaya başladı 28. haftadayım normal bi durum mudur yaşayan var mı malum kontrole rahat gidemiyorum bu dönemde
Benimguzelkiziim Fatmaelidemir ben😖 dekolte ve omzumdadavar nedeni belirsiz geçmiyor da giç bişekilde..
Beyzaozturk97 Fatmaelidemir Aynen benim de sağ ve sol tarafta var sırtım tuhaf geliyor sivilcelerden sebep Doğumdan sonra geçer inşallah
Humi Fatmaelidemir vucut kendini temizler diyorlar hamilelikte benimde kalcamda cok fazla cikti. Doktorluk bir durum degil benim doktorum normal demisti. Annemlerde vucut kendini temizler birak kalsin dedi
Buluttt123 Benimde dekolte kısmında var. Sirkeyle silmeye çalışıyorum ki leke kalmasın iltihaplanmasın ama her şekilde kotu görünüyor 🤣😩
ilkbahar Benim de çenemin altlarında yanlarda ve arkada omuzlarımda sırtımda çıkmıştı… Duş jelini bıraktım orjinal Bıttım sabunu kullanmaya başladım azaldı 🙂
Buluttt123 Benimguzelkiziim sulandir cnm biraz.kokusu kalmıyor ise yariyor cidden. Hatta ben duştan çıkmaya yakın durulama suyuna biraz koyuyorum komple üzerime döküyorum saçıma felan.
Benimguzelkiziim Buluttt123 teşekkürler mutlaka deniycem dekolte bölgem de kötü görünüp veriyor sivilceler 😖