Tuba-27 Oznur-7213 karaciğerle ilgili olabilir benimde doktor kaşıntın fazla olursa söyle dedi korkumdan söylemedim bende kaşınıyorum avil yazdı ama kullanmıyorum faydası yok kaşınan yere kolonya sürüyorum dindiriyor
RabiaMG Oznur-7213 mantar olabilir. Camasir hergun degisp utuleyip giy sirkeli suyla tahretlen baticonlu suda iyi geliyor ama islak mendil sabun gibi seylerle temizleme mantarsa daha kotu oluyor ben mantar cok sk yasiyorum gunluk pedde kullanma.
Esra6641 Oznur-7213 canim ill duydiginda sacma geliyor bana da sacma gelmisti ama ben ev yoğurdu koydum biraz o bolgeye yarim saat kadar beklettim ayni zamanda yogurtta tukettim ve aninda kesildi kaşinti.peceteyle koyabilirsin.
Deletedmom138 Oznur-7213 sakın kaşıma sirkeyi de suyla karıştırmadan sürme tahriş olursun daha beter kuzum
Ayselela27 Oznur-7213 ılık su ve sabunla sabah akşam yıka canım.bi de sürekli iç çamaşırını temiz tut.bol su iç.ben de senin gbi serklajliyim. Sadece bı ara bu dediklerimi yapmayı bıraktım iltihap çıktı.hafife almaya gelmiyor.bizim daha çok dikkat etmemiz lazım serklajdan dolayi
Sumeyye54 Sık sık ic camasirini degistir ve pamuklu bez ile sil hatta bebek islak mendili ile silebilirsin rahatlarsin insallah
Fatmaelidemir Kesinlikle sirkeli suyla yıka her kaşındığında bunu yap ıslak bırakmamaya özen göster gerekirse günde 3-4 kere değiştir çamaşırını gebeliğimden beri buna çok özen gösteriyorum ve hiç kaşıntım olmadı çok şükür
RabiaMG Oznur-7213 gecmis olsun canim doktorlar dus jeli bile surmeyin diyolar dikkat et bende kurtulamiyorum malesef mantardan 🤷♀️
RabiaMG Oznur-7213 hamilelikte flora degistigi icin daha sk olurmus canim. Amin İnsallah saglikla aliriz kucaklarimiza 🥰