tubae Arkadaşlar gebeliğimin altıncı ayındayım fakat aşırı burun kanamam oldu. Bu konu hakkında bir bilginiz ya da deneyiminiz olduysa paylaşabilir misiniz ? Lütfen
Snmdnz tubae bazi gebeliklerde oluyor diye biliyorum canm ama sen genede takip et surekli olursa doktorunu ara. Mesela benmde hep yara oluyor hamilelik basindan beri temizlerken kan geliyor sadece 32+6 haftayim bende
Sedley tubae Bende 5 aylık hamileyim dışarı akacak kadar kanamıyor ama hergün burnumu temizlerken görüyorum
anne543769 tubae canım benimde o aylarda oldu 1 ay falan sürdü doktorum normal dedi sen yinede kendi doktoruna danış. ama benimki çok aşırı değildi sabahları peçeteye azıcık geliyordu
Zeynep3456 Gebelikle beraber burun daki damarlarımız catliyor hormonlardan ötürü doktorum normal dedi benim de bi kaç kere şiddetli kanadı digerleride temizlerken kırmızı kırmızı geliyordu zararı yok
Zeynep20 Benim de öyle hatta bugün sabah uyanınca burnum kanadı öyle aşırı değil burun deliğin dolusu kadar oluyor bende baş ağrısı çok oldu bugünlerde ne yapabilirim sizce kızlar
tubae Zeynep20 benim de o haftalarda senin gibi oluyordu normalmiş fakat böyle aşırı kanamıyordu canım
kader_jin48 tubae benmde öyle temzlerken kan geliyo ve sürekli içi yara gibi ve kupkuru mışılıyorum resmen napak 🥴
tubae Anne-olmak2 evden çıkamıyorum ki Korkudan bir ay oldu en son doktora gideli canım evde ara ara bakıyorum
Zeynep20 tubae aynen benmde aşırı kanamıyor normLmiş hamilelikte herşey oluyormuş katlanmak gerek biz anneler ne güçlüymüşüz be ya ☺️