Yeldaaaaa Kızlar 1 haftadır 182 arıyorum randevu hiç alamıyorum bu sorunu yaşayan başka var mı acaba ayrıntılı ultrason çektirmem lazım randevu alamadığımdan sorun oluyor
[silindi] Yeldaaaaa maalesef canım benim doktor da 2 hafta sonra gel dedi MHRS den bakıyorum hepsi kapalı
Tuba-27 Yeldaaaaa mesaiden sonra 182 randevu açık oda bazı günler canım ki zaten alınan randevular da hep iptal ediliyor geri en iyisi bire bir gidip hastaneden randevu almak kayıt yapmak
Sydylmz Yeldaaaaa saat 4e 10 kala aramaya başla canım yer yok derse sende de ne zaman aramam lazm randevu için falan onlar gpn veriyor o zaman arayınca veriyorlar. Bende 1 ay önce almştm o şekilde
Dilaraeymen Bende randevu bulamıyorum kontrolüm var. Özele gidiyordum devlete geçtim çokta memnundum ama hiç bi şekilde randevu yok 🙄 mecbur yine özele gideceğim
Sdnr15 Kızlar çoğu hastane karantina hastanesi olduğu için doktorların çoğu karantina bölümüne bakıyo, olan randavuler iptal oldu bizim, alamanız normal varsa imkaniniz ozele gidin derim ben oyle yaptim
Tuba-27 Yeldaaaaa bire bir gidip kayıt yapabilirsin yada hastanenin tlf nu bulup al ben öyle yapıyorum